Η Μπακογιάννη επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και «σφάζει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη με το γάντι… (Video)

Η Μπακογιάννη επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και «σφάζει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη με το γάντι… (Video)

Ξεχωριστή διπλωματική Σχολή πρέπει να δημιουργήσει η Ντόρα Μπακογιάννη, αδελφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού κατάφερε -ταυτόχρονα- στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας τη δική της οριοθέτηση προς τέρψιν των Νεοδημοκρατών ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε μια χειρουργική κριτική στην κυβέρνηση.

Η ίδια στην ουσία παραδέχθηκε πως η ελληνογαλλική συμφωνία μπορεί να οδηγήσει Έλληνες στρατιώτες σε άλλες εμπόλεμες περιοχές.

Αφού χαρακτήρισε την ελληνογαλλική συμφωνία με τα καλύτερα λόγια δεν έκρυψε την πραγματικότητα όσον αφορά την πιθανή αποστολή Ελλήνων:

«Πιστεύουμε ότι θα υπογράψουμε μια αμυντική συμφωνία στην οποία όλοι θα έρθουνε σε μας αλλά εμείς δεν θα έχουμε καμία υποχρέωση για τίποτα απέναντι στον οποιονδήποτε. Αυτά είναι τρελά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά και σίγουρα είναι αυτό που καταλάβαμε, επιβεβαιώνοντας την κριτική της αντιπολίτευσης χωρίς να συμφωνεί.

«Εν μέσω πανδημίας, ακρίβειας, εθνικής απειλής, όλα τα θέματα που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια και (ο ΣΥΡΙΖΑ) κάνει εξεταστική για τις δημοσκοπήσεις;», αναρωτήθηκε αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως στα θέματα αυτά υπάρχει ανησυχία του κόσμου και ενδεχομένως δεν υπήρχε σωστή αντιμετώπιση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Κύριοι σας καλώ να σκεφτείτε, αν κατεβούμε σήμερα στην Ομόνοια και ρωτήσουμε… και βρούμε έναν άνθρωπο ο οποίος να μας πει ότι ξυπνάει και κοιμάται και το πρόβλημα είναι οι δημοσκοπήσεις εγώ θα δεχθώ να μου τρυπήσετε τη μύτη. Είναι απίστευτο το πόσο μακριά από την κοινωνία είναι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Βρε παιδιά Ελάτε να κάνετε εξεταστική για χίλια πράγματα, για θέματα που απασχολούν τους πολίτες για αυτά που πραγματικά αγγίζουν την καρδιά τους, να δούμε εκεί αν η κυβέρνηση τα χειρίστηκε καλά ή κακά, αλλά σοβαρά τώρα το θέμα των δημοσκοπήσεων το οποίο αφορά εσάς τους δημοσιογράφους, εμάς του πολιτικούς, που τα βλέπουμε ως εργαλεία…» σημείωσε.

Στην παρέμβαση του δημοσιογράφου πως αν έχουν αποδείξεις ότι χειραγωγούνται (εταιρείες δημοσκοπήσεων) και πως είναι θέμα ποιότητας δημοκρατίας πρόσθεσε:

«Συμφωνώ, είναι θέμα ποιότητας δημοκρατίας και γι αυτό είπαμε εμείς και ναι και ελάτε και από το 15 να δούμε ποιος πραγματικά έκανε προσπάθεια χειραγώγησης των δημοσκοπήσεων…»

«Αν την αμφισβητούν (σ.σ. την εταιρεία δημοσκοπήσεων) ας ζητήσουν εκλογές να μετρηθούμε», συμπλήρωσε αρνούμενη να απαντήσει αν ο πρωθυπουργός θα πρέπει να δεχθεί τις εκλογές σε περίπτωση που τις ζητήσει η αντιπολίτευση…

Πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση της κυρίας Μπακογιάννη για Εξεταστική για ακρίβεια, πανδημία ή εθνική απειλή και οι «συμβουλές» προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ή κάτι φοβάται με την Εξεταστική για τις δημοσκοπήσεις ή απλά και λιτά αμφισβητεί και εκείνη τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία, ακρίβεια και στην αντιμετώπιση των εθνικών απειλών.

Πάντως η κυρία Μπακογιάννη ξέρει πολύ καλά τι λέει, αν εξαιρέσουμε τότε στη Βουλή που τους κατοίκους της Βόρειας Μακεδονίας τους αποκάλεσε απλά «Μακεδόνες»

Ίσως ούτε αυτό της είχε ξεφύγει…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter