Η «ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ» αναδεικνύεται «Προμηθευτής της χρονιάς» στην κατηγορία τροφίμων & ποτών στα Retail Business Awards 2019.

Η «ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ» αναδεικνύεται «Προμηθευτής της χρονιάς»  στην κατηγορία τροφίμων & ποτών στα Retail Business Awards 2019.

Με το μεγάλο βραβείο του «Προμηθευτή της χρονιάς» στην κατηγορία Τροφίμων και Ποτών τιμήθηκε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, στα Retail Business Awards 2019.

Η διάκριση, που προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποιεί το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για λογαριασμό του θεσμού, αφορά στην αξιολόγηση των σχέσεων των retailers με κάθε εταιρεία και συγκεκριμένα στο σύνολο των ποιοτικών χαρακτηριστικών, που διέπει όλο το εύρος συνεργασίας πελάτη-προμηθευτή.

Πρόκειται για μία διάκριση, που υπογραμμίζει την ομαδική δουλειά και τη συνέπεια, που επιδεικνύουν οι άνθρωποι της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ εδώ και χρόνια, καταφέρνοντας έτσι να χτίζουν ουσιαστικές σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της εταιρείας στο λιανεμπόριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Μπάρμπα Στάθης:

www.barbastathis.com Facebook: www.facebook.com/barbastathis.gr Instagram: @barbastathisYoutube: http://www.youtube.com/c/BarbaStathiscom

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter