Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει Τσάβι για το πάγκο της

Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει Τσάβι για το πάγκο της
FILE - FC Barcelona's Xavi Hernandez holds up the trophy after winning the Spanish League title at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain on May 23, 2015. Hernández will be allowed to become Barcelona’s next coach upon the payment of his release clause from Al-Sadd, the Qatari club said Friday, Nov. 5, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez, File)

Ο Τσάβι «έσπασε» το συμβόλαιο του με την Αλ Σαντ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Βαρκελώνη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα από την Ντόχα ανακοίνωσε ότι η «Μπάρτσα» κατέβαλε την προβλεπόμενη ρήτρα και ο 41χρονος προπονητής είναι ελεύθερος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Αλ Σαντ: «Ο σύλλογος συμφωνεί για τη μετακίνηση του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα μετά την πληρωμή της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο. Ο Τσάβι αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της Αλ Σαντ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα εποχή».

Ο Ισπανός θρύλος τα έχει βρει σε όλα με τους μπλαουγκράνα και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστεί στο «Καμπ Νόου» από τον Ζουάν Λαπόρτα, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη «μισητή» συμπολίτισσα, Εσπανιόλ στις 20/11.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter