Η Μπέττυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής (Photos)

Η Μπέττυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής (Photos)

Η σύντροφος του Πρωθυπουργού προσήλθε σήμερα το πρωί στο Εφετείο της Αθήνας, όπου εκδικάζεται στην αίθουσα τελετών η μεγάλη δίκη για τα “έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής”.

Κατέφτασε χωρίς συνοδεία και πήρε θέση στο ακροατήριο ανάμεσα στον κόσμο που παρακολουθεί τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Είναι η δεύτερη φορά που η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε στο ακροατήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Την προηγούμενη φορά βρέθηκε δίπλα στην Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, με την οποία και συνομίλησε αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες λιποθύμησε στο ακροατήριο ο εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα. Ο “σκληρός” πυρηνάρχης της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης έπεσε λιπόθυμος κι αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν είναι σήμερα στο Εφετείο.

Στο ακροατήριο βρίσκονται επίσης ο Κωστής Παπαϊωάννου, πρώην γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, αντιδήμαρχος στον Δήμο Αθηναίων υπεύθυνος για θέματα προσφύγων και μεταναστών και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter