Η Μπέττυ Μπαζιάνα, το ΕΜΠ και τα συνήθη ύποπτα εμπαθή σχόλια

Η Μπέττυ Μπαζιάνα, το ΕΜΠ και τα συνήθη ύποπτα εμπαθή σχόλια

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν δουλειά να κάνουν και άρχισαν εμπαθή σχόλια βασισμένα σε αναληθή στοιχεία για την επαγγελματική πορεία της Μπέττυς Μπαζιάνα.

Και καλά οι γνωστοί θαμώνες της αρένας των social media, δεν έχουν ζόρι με την επαλήθευση μιας είδησης, οι βουλευτές όμως; Και μάλιστα οι εκ του ΕΜΠ ορμώμενοι;

Για παράδειγμα, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, αναπληρωτής καθηγητής στο ΕΜΠ, σχολίασε στο twitter “Ενώ διαμαρτυρόταν “οργισμένα” ότι δεν θα κάνει χρήση της διάταξης…Να περιμένουμε τώρα το επόμενο βήμα, ότι οι ΕΔΙΠ θα γίνουν μελή ΔΕΠ; Για να δούμε…”.

Και με αυτό το tweet, ο κ. Μαυρωτάς, υποστηρίζει ότι η κ. Μπαζιάνα μεταπήδησε στην κατηγορία Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) από διοικητικός υπάλληλος του ΕΜΠ κάνοντας χρήση «φωτογραφικής» όπως αναφέρει διάταξης του Νόμου Φίλη 4415/2016.

Με τη διαφορά, ότι η κ. Μπαζιάνα, έκανε χρήση διατάξεων του νόμου Διαμαντοπούλου 4009/2011 που δίνει την δυνατότητα σε μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους αορίστου χρόνου των ΑΕΙ με διδακτορικό και αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα να μετακινηθούν στην κατηγορία ΕΔΙΠ μετά από θετική εισήγηση τριμελούς επιτροπής καθηγητών της Σχολής και επιπλέον εισήγηση του Πρύτανη, εκτιμώντας τις ανάγκες του ΑΕΙ.

Ψιλά γράμματα θα πείτε… Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε σχόλιο ότι η Άννα Διαμαντοπούλου είχε κάνει το 2011 φωτογραφική διάταξη για τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter