Η MSD Ελλάδας ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον για 3η συνεχή χρονιά

Η MSD Ελλάδας ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον για 3η συνεχή χρονιά

Την 4η θέση στην έρευνα Best Workplaces 2017 στην κατηγορία των εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζομένους, απέσπασε η MSD Ελλάδας πετυχαίνοντας διάκριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως επακόλουθο των ανθρωποκεντρικών προγραμμάτων που υλοποιεί η εταιρεία, με στόχο τη συνεχή βελτίωση του περιβάλλοντος εργασίας και την εξέλιξη των εργαζομένων της. Εξάλλου, οι πολύ υψηλές βαθμολογίες που απέσπασε στις κατηγορίες του σεβασμού, της υπερηφάνειας, της αξιοπιστίας και της δικαιοσύνης, επιβεβαιώνουν την προσήλωση της MSD προς τον σκοπό αυτό.

Η κ. Ρία Ταμπάκη, HR Director της MSD Ελλάδας, Βαλκανίων και Κύπρου, σχολιάζοντας την κατάταξη της εταιρείας ανέφερε ότι «Καθοριστικοί παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία είναι η ουσιαστική επικοινωνία των εργαζομένων με τη διοίκηση της εταιρείας, η επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική ζωή, αλλά και η συσπείρωση όλων των ανθρώπων της MSD στο κοινό όραμα για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στην Ελλάδα. Η διάκριση αυτή μας γεμίζει χαρά, κυρίως όμως μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και να εμπλουτίσουμε τις δράσεις μας ώστε η MSD να γίνει η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία της».

Η φιλοσοφία της εταιρείας που βασίζεται στην προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των ανθρώπων και πρωτίστως των ασθενών, μέσα από καινοτόμα φαρμακευτικά προϊόντα, εφαρμόζεται και στην καθημερινότητα στο εργασιακό περιβάλλον, σε διάφορα επίπεδα και με αξιόλογα αποτελέσματα.

Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η περαιτέρω εκπαίδευση και εξέλιξη των εργαζομένων. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2014 επτά στελέχη της MSD Ελλάδας έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας στο εξωτερικό, ενώ μέσα στην εταιρεία 20 άτομα μετακινήθηκαν σε νέες θέσεις με υψηλότερες απαιτήσεις.

Στον τομέα των παροχών, η εταιρεία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό «πακέτο» με στόχο την διατήρηση της ευεξίας και της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής, προσωπικής και οικογενειακής ζωής. Συγκεκριμένα, προσφέρει πρόγραμμα ασφάλισης ζωής και υγείας, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, ελαστικό ωράριο εργασίας μία ώρα το πρωί για τους υπάλληλους γραφείου, ετήσιο checkup, προσφορά υγιεινού πρωινού καθημερινά, υπηρεσίες υποδοχής (καθαριστήριο, επιδιόρθωση ρούχων και υποδημάτων, λουλούδια κτλ), μαθήματα pilates στο γραφείο δύο φορές την εβδομάδα, διατροφολόγο στο γραφείο, ατομικό πασχαλινό και καλοκαιρινό δώρο, κάλυψη ετήσιας συνδρομής γυμναστηρίου, δωρεάν προγράμματα εκμάθησης αγγλικών σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, δώρο γάμου και γέννησης τέκνου (σε είδος) ενώ προσφέρει σε όλες τις νέες μητέρες την δυνατότητα να λαμβάνουν την άδεια θηλασμού ως ισόχρονη άδεια.

Παράλληλα, κεντρικό ρόλο στην εταιρική κουλτούρα της MSD Ελλάδας διαδραματίζει η εθελοντική προσφορά μέσω δράσεων στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Ενδεικτικό είναι ότι η εταιρεία έχει καθιερώσει Ημέρα Εθελοντισμού (2 Δεκεμβρίου). Πέρσι την ημέρα εκείνη όλοι οι εργαζόμενοι προσέφεραν εθελοντική εργασία στις οργανώσεις «Χαμόγελο του Παιδιού», το κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων των Γιατρών του Κόσμου, το “Make a Wish”, την ΕΛΕΠΑΠ, τα Κέντρα Προσφύγων.

Συνολικά, για το 2016 με τις δράσεις που υλοποιήθηκαν, η εθελοντική προσφορά των εργαζομένων της MSD Ελλάδας έφτασε τις 4.300 ώρες.

Σχετικά με την MSD

Εδώ και πάνω από έναν αιώνα, η MSD αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στη φροντίδα υγείας με βασικό σκοπό να βοηθάει τον κόσμο να είναι καλά. Η MSD ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2010 απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 250 υπαλλήλους και έχει ως όραμα να οδηγεί τις εξελίξεις για να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων στην Ελλάδα. Η ονομασία MSD είναι το εμπορικό σήμα της Merck & Co., Inc., Kenilworth, Ν.J., ΗΠΑ.

Δέσμευση της MSD, είναι η αύξηση της πρόσβασης των ασθενών στην υγειονομική περίθαλψη, μέσω πολιτικών που διευρύνουν την κάλυψη ασθενών, προγραμμάτων και συνεργασιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter