Η μυστηριώδης διαθήκη του Γιώργου Βακάκη, γιου του «Mr. Jumbo»

Η μυστηριώδης διαθήκη του Γιώργου Βακάκη, γιου του «Mr. Jumbo»

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Γιώργος Βακάκης, ο μόλις 23 ετών γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, φέρεται να είχε συντάξει τη διαθήκη του, τρεις μήνες πριν το φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και να παρασύρει στο θάνατο τον φίλο και συνοδηγό του αυτοκινήτου, καθώς και τη σύζυγο και το παιδάκι του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Η διαθήκη φέρεται να έχει συνταχθεί στις 30/11/2016, σύμφωνα με τη Real News, και αναφέρει: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι γονείς του Γιώργου Βακάκη δεν φαίνεται να έχουν αποποιηθεί τη διαθήκη και έτσι, με την αγωγή από την πλευρά της οικογένειας Πατμάνογλου, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά όλων των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, ως νομίμων κληρονόμων του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter