Η μυστική συνάντηση Μέγκαν Μαρκλ και Μισέλ Ομπάμα στο Λονδίνο

Η μυστική συνάντηση Μέγκαν Μαρκλ και Μισέλ Ομπάμα στο Λονδίνο

Μυστική συνάντηση είχαν την περασμένη Δευτέρα, η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ και η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Η Μισέλ Ομπάμα βρέθηκε στο Λονδίνο το απόγευμα της Δευτέρας με σκοπό την προώθηση του βιβλίου της «Becoming».

Η Μέγκαν Μαρκλ θέλησε να την γνωρίσει από κοντά της Μισέλ Ομπάμα η οποία έχει ήδη πολύ καλή φίλη με την βρετανική βασιλική οικογένεια και έτσι έκλεισαν οι δυο τους μια συνάντηση.

«Μίλησαν εκτενώς για την σημασία της υποστήριξης και ενδυνάμωσης των γυναικών σε όλους τους πολιτισμούς και τις κοινότητες» είπε μαι πηγή στο Evening Standard. «Επίσης, μίλησαν για την εμπειρία της εγκυμοσύνης και την ανατροφή των παιδιών, αλλά και διάφορα θέματα στην εκπαίδευση των κοριτσιών».

Η πρώην Πρώτη Κυρία είχε προσφέρει και πάλι τις συμβουλές της στην Μέγκαν Μαρκλ προ ημερών, στην συνέντευξή της στο περιοδικό Good Housekeeping.

«Όπως κι εγώ, η Μέγκαν πιθανότατα δεν θα είχε ονειρευτεί ποτέ ότι θα είχε μια τέτοια ζωή και η πίεση που νιώθεις – από τον εαυτό σου και τους άλλους – μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ μεγάλη» ανέφερε στην συνέντευξή η Μισέλ Ομπάμα.

«Έτσι, η μεγαλύτερη συμβουλή που μπορώ να της δώσω είναι να πάρει τον χρόνο της και να μην βιαστεί να κάνει τίποτα» ανέφερε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter