Η Ν.Δ. καταδικάζει τους Μπογδάνους αλλά τους φυλάει σαν τα μάτια της!

Η Ν.Δ. καταδικάζει τους Μπογδάνους αλλά τους φυλάει σαν τα μάτια της!

Πολύ κοντή μνήμη έχει η Νέα Δημοκρατία ή καλύτερα να πούμε πως ισχύει «τα καλά και συμφέροντα».

Πριν δυόμισι χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2019, ήταν η τότε εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη που απέκλειε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

«Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ» είχε πει συγκεκριμένα.

Αιτία ήταν ένα σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κάτω από ανάρτησή του στο Twitter που αφορούσε την ΕΡΤ και το μέλλον της, αν έβγαινε η Ν.Δ. Στο σχόλιό του, άφηνε ανοικτό το να κατέβουν τα τανκς… στην ΕΡΤ!

Συγκεκριμένα στην επίμαχη ανάρτηση, άγνωστος χρήστης του Twitter με σύμβολο της Χρυσής Αυγής ως φωτογραφία προφίλ, είχε σχολιάσει «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή “Ηλία ρίχτο”».

«Ψηφίστε σωστά και το έχουμε», ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου!

Τότε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που απευθυνόταν στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είχε γράψει επίσης:

«Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα»

Και όμως πως περνούν τα χρόνια και πως η ψηφοθηρία ορίζει την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας!

Τελικά ο ακροδεξιός (…) Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρήκε τη θέση του στη Νέα Δημοκρατία αφού έκοβε πίτες με τον Άδωνη Γεωργιάδη…

Μόνον που η ιδεολογία Μπογδάνου παραμένει, βαραίνει συνέχεια τη Νέα Δημοκρατία, αφού, προφανώς, θέλει να ικανοποιήσει και το ακροδεξιό της ακροατήριο…

Αυτό της «καλής» Χρυσής Αυγής!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter