Η Νάντια «πούλησε» το Χαϊδάρι!

Η Νάντια «πούλησε» το Χαϊδάρι!

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο του Χαϊδαρίου ο δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Ντηνιακός πραγματοποίησε σύσκεψη με βουλευτές της περιοχής ενόψει της ψήφισης στη Βουλή της τροπολογίας της κυβέρνησης με την οποία παραχωρήθηκε για 20 χρόνια στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά η αποκλειστική χρήση της προβλήτας 4, που αποτελεί τη μόνη διέξοδο της πόλης στη θάλασσα.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λοβέρδος της ΝΔ, η Χαρά Καφαντάρη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κρίτων Αρσένης από το ΜέΡΑ25, ο διευθυντής του γραφείου του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο διευθυντής του γραφείου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, ο διευθυντής του γραφείου της βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντιας Γιαννακοπούλου, ο διευθυντής του γραφείου της βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Μαρίας Αθανασίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Καραγιάννης και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Καρχιμάκης και Ελένη Σταύρου.

Στη σύσκεψη ακόμη και ο Γ. Λοβέρδος αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος των κατοίκων του Χαϊδαρίου δηλώνοντας ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει τη θέση του υπουργείου Οικονομικών. Και φυσικά ο εκπρόσωπος της Ν. Γιαννακοπούλου δήλωσε ότι στηρίζει το αίτημα των πολιτών του Χαϊδαρίου.

Ομως στη σύσκεψη που έγινε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ η Ν. Γιαννακοπούλου ήταν αντίθετη! Με σαφήνεια υποστήριξε την τροπολογία της ΝΔ, με αποτέλεσμα η θέση του ΚΙΝΑΛ να αλλάξει. Ετσι και η Ν. Γιαννακοπούλου και το ΚΙΝΑΛ ψήφισαν την τροπολογία! Πολιτικά ανήθικο δεν είναι μόνο να αγωνίζεσαι για τα αναδρομικά των βουλευτών αλλά και να κοροϊδεύεις τους πολίτες.

Ακάλεστος

Δεν ξέρω πώς ένιωσε ο Νότης Μηταράκης όταν άκουσε τη φωνή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τηλέφωνό του. Ούτε ξέρω πώς είναι να του ζητά εξηγήσεις για την αναβολή της επίταξης των χώρων στους οποίους θα δημιουργηθούν κλειστά κέντρα κράτησης προσφύγων και μεταναστών στα νησιά. Ξέρω βέβαια ότι ο Ν. Μηταράκης ισχυρίζεται πως ο ίδιος πήγε στο Μαξίμου εκείνο το απόγευμα διότι, λέει, ήταν κοντά στο κέντρο όταν του τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός. Αυτό όμως που δεν ξέρει ο υπουργός Μετανάστευσης ήταν πως αν πήγαινε στο Μαξίμου λίγη ώρα νωρίτερα, θα έπεφτε πάνω σε μια σύσκεψη για το μεταναστευτικό στην οποία ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός δεν ήταν καλεσμένος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter