«Η Νάπολι προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα» γράφουν οι Ιταλοί

«Η Νάπολι προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα» γράφουν οι Ιταλοί

Η ιταλική Gazzetta Dello Sport άναψε φωτιές σήμερα (17/3) στο λιμάνι καθώς όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της «η Νάπολι είναι έτοιμη να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα»!

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδα οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν 20 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα η Gazzetta στο δημοσίευμα της αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένας παίκτης για τη θέση του αριστερού μπακ, ο Μάριο Ρουί, καθώς η επάνοδος του Φαουζί Γκουλάμ καθυστερεί, εδώ και δύο χρόνια. Η Νάπολι είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον Ολυμπιακό πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο Κώστα Τσιμίκα. Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, είναι το προφίλ ενός παίκτη που ιντριγκάρει τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ».

Το δημοσίευμα προσθέτει ακόμα ότι «οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ αναμένεται να τραβήξουν αρκετά, διότι η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί 20 εκατ. ευρώ, πέντε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Νάπολι. Ο Τζουντόλι, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει σε συμφωνία όταν έρθει η αποφασιστική στιγμή, βάζοντας στο τραπέζι μπόνους».

Να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι η Νάπολι απέκτησε και τον πρώην ερυθρόλευκο άσο, Κώστα Μανωλά αντί 40 εκατ. ευρώ από τη Ρόμα η οποία τον είχε αγοράσει από τους Πειραιώτες…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter