H Ναταλία Τσαλίκη για το #metoo «Πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε»

H Ναταλία Τσαλίκη για το #metoo «Πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε»

Με αφορμή της παράσταση «Κουκλόσπιτο Μέρος Β», που πρωταγωνιστεί, η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για το ελληνικό #metoo.
Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές που βίωσε και η ίδια στον χώρο του θεάτρου και κάλεσε όλους να σεβαστούν τους ανθρώπους που μίλησαν αναγνωρίζοντας πόσο γενναία απόφαση ήταν.

Ζήτησε να στηριχτεί το κίνημα συμπαράστασης και να μην φοβηθούν να μιλήσουν όλοι για τις εμπειρίες τους, αρκεί να μην επιτρέψουν να μετατραπεί το #metoo σε ένα είδος ριάλιτι.

«Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές στο θέατρο και γι΄αυτό πήρα αμέσως θέση όταν ξεκίνησε το #metoo. Είπα καλά «κάνουν και μιλάνε και εκτίθενται». Πρέπει να τους σεβαστούμε. Είναι πολύ δύσκολο και γενναίο το να μπορείς να εκθέτεις τα τραύματά σου έτσι». Καλό είναι όλο αυτό να μην ξεχαστεί. Γι΄αυτό και συνεχίζουμε να μιλάμε αλλά να είναι αυτή η πρόθεση και να μην αναμασάμε ποιος έκανε τι σε ποιον. Να δημιουργηθεί ένα πεδίο που να συνεχίζουν οι άνθρωποι να εκδηλώνονται και να εκφράζουν αυτά που έχουν περάσει. Οι μελλοντικοί καταχραστές εξουσίας θα μαζευτούν αν μιλάνε οι άνθρωποι και θα το σκεφτούν δύο και τρεις φορές.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter