Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά με τους νέους του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά με τους νέους του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»

Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση πραγματοποιήθηκε για τους νέους του Ι.Π.Α.Π. «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» και τις οικογένειές τους στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος! 

Με μια μεγάλη «αγκαλιά» υποδέχτηκαν οι νέοι και οι οικογένειες του Ι.Π.Α.Π. «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» τη Νατάσσα Μποφίλιου, τη Σοπράνο Μαρία Μαυρομμάτη και το μπαλέτο της σχολής Ελένης Κάκκαβα, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στο Ίλιον. Τη θερμή υποδοχή διαδέχτηκε μια μοναδική γιορτή με τραγούδι και χορό στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος!

Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξαν οι νέοι που συμμετέχουν στο μουσικό εργαστήρι του Ιδρύματος που και ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια της Νατάσσας Μποφίλιου με τη συνοδεία του μπαλέτου της σχολής Ελένης Κάκκαβα. Μοναδικές μελωδίες και υπέροχες χορογραφίες παρουσιάστηκαν, δημιουργώντας το κατάλληλο εορταστικό κλίμα, το οποίο απογειώθηκε μόλις η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε μεγάλες της επιτυχίες μαζί με τη χορωδία! Ορόσημο της βραδιάς υπήρξε και η φιλική συμμετοχή της Σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, Μαρίας Μαυρομμάτη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε θερμό κλίμα, καθώς τα εκπαιδευόμενα άτομα εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και προσέφεραν ανθοδέσμες σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Η εκδήλωση υπήρξε μια πρωτοβουλία των εκπροσώπων του Ιδρύματος και πραγματοποιήθηκε χάρη στην άμεση ανταπόκριση και την αφιλοκερδή συμμετοχή τόσο της Νατάσσας Μποφίλιου, όσο και της Μαρίας Μαυρομάτη και όλων των τμημάτων της σχολής χορού Ελένης Κάκκαβα. Τα μέλη του Ι.Π.Α.Π «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» φροντίζουν με κάθε ευκαιρία να οργανώνουν δράσεις και ενέργειες μέσα από τις οποίες προσφέρονται μοναδικές εμπειρίες για τα παιδιά, τους νέους και τις νέες καθώς και τις οικογένειες τους. Όλοι μαζί απαρτίζουν τη μεγάλη «Οικογένεια» του ιδρύματος.

Το I.Π.Α.Π «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» βρίσκεται για περισσότερο από 50 χρόνια στο πλευρό ευπαθών ομάδων και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδιά και νέους με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, καθώς και στις οικογένειές τους, έτσι ώστε να διασφαλίζονται ίσα δικαιώματα στη ζωή και στην εργασία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter