Η ΝΔ απαντά με fake news στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Πανοτόπουλος διαψεύδει

Η ΝΔ απαντά με fake news στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Πανοτόπουλος διαψεύδει

Όλα καλά τα βρίσκει η Νέα Δημοκρατία στα 111 ρουσφέτια – διορισμούς στις διοικήσεις των νοσοκομείων της χώρας.

Αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς από την ανακοίνωσή της, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος νωρίτερα ζητούσε την παύση των 111 διορισμών αλλά και την παύση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

«Περιπτώσεις αστοχιών η δική μας κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να διορθώσει όπως έκανε σήμερα», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της, προφανώς θεωρώντας ως μόνη αστοχία την υπόθεση του διορισμού του 81χρονου Κωνσταντίνου πατέρα ως διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας.

Στην ανακοίνωσή της επίσης «επιστρατεύει» αναφορά στη γνωστή υπόθεση του νοσοκομείου Σαντορίνης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που διόρισε ως διοικητές νοσοκομείων ανθρώπους με τέσσερα (4) πλαστά πτυχία, όπως στο Κρατικό Νίκαιας και ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ δίχως κανένα πτυχίο, όπως στο Νοσοκομείο Σαντορίνης…», αναφέρει προκαλώντας την αντίδραση του ιδίου μέσω του facebook.

Έτσι λοιπόν ο Μπάμπης Πανοτόπουλος διαψεύδει πως είχε ποτέ βουλκανιζατέρ ζητώντας από τον υπουργό Υγείας να ανατρέξει στον φάκελό του και να βρει το γνήσιο πτυχίο του από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά.

Σημειώνει μάλιστα πως αν δεν το βρει, ο ίδιος θα επιστρέψει τους μισθούς του.

Παράλληλα τρολάρει παλαιότερες αναφορές της ΠΟΕΔΗΝ περί «έπαυλης» και «λιμουζίνας»…

Τι γράφει στην ανάρτησή του: 

«Είπα να μην μιλήσω αλλά δεν σ’ αφήνουν ν’ αγιάσεις τα ψέματα στις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Προκαλώ λοιπόν τον Υπουργό Υγείας, να ανατρέξει στο διορισμό μου στο Υπουργείο τον Ιανουάριο του 2016 και αν δεν βρεθεί γνήσιο πτυχίο από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά, να μου ζητήσει ως αχρεωστήτως καταβληθέντα τα χρήματα των μισθών μου. Η φωτογραφία αφιερωμένη. Φουσκώνω τα λάστιχα της λιμουζίνας για να πάω στην έπαυλη.

Υ.Γ. Και κομμένη η πλάκα με το βουλκανιζατέρ που ΔΕΝ είχα ΠΟΤΕ. Αλλά και να είχα τιμή μου και καμάρι μου θα ήταν.»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=971491606560537&set=a.148707032172336&type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter