Η ΝΔ… απ’τα μαλλιά της πιάνεται: Επίθεση κατά Τσίπρα για τον Παύλο Πολάκη

Η ΝΔ… απ’τα μαλλιά της πιάνεται: Επίθεση κατά Τσίπρα για τον Παύλο Πολάκη

Την παροιμία «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται» επιβεβαιώνει η ΝΔ στην προσπάθειά της να στοχοποιήσει τον Πρωθυπουργό και να ακυρώσει ηθικά την κυβέρνηση. 

Με αφορμή την επίσκεψή του κ. Τσίπρα στο υπουργείο Υγείας τον κατήγγειλε λοιπόν , ότι επέλεξε «οριστικά να ταυτιστεί με τις πιο ακραίες πολιτικές παρουσίες της Κυβέρνησής του». «Μετά την στήριξή του στον κ. Καμμένο», το όνομα του οποίου η ΝΔ προσπαθεί να κρατά πάση θυσία στην επικαιρότητα, αναφέρει , «σήμερα μας δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τον κ. Πολάκη». «Εκτός από μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Από την πλευρά του ο τομεάρχης υγείας του κόμματος , Βασίλης Οικονόμου, υποστήριξε πως το σύστημα Υγείας καταρρέει και ότι ο Πρωθυπουργός «ζει σε ένα άλλο, παράλληλο σύμπαν, όπου όλα τα βλέπει “καλώς καμωμένα». Υποστήριξε δε ότι ο κ. Τσίπρας «πήγε στο Υπουργείο Υγείας, όχι γιατί έχει κάποιο σχέδιο να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά για να δώσει πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για διορισμούς.».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter