Η ΝΔ… απ’τα μαλλιά της πιάνεται: Επίθεση κατά Τσίπρα για τον Παύλο Πολάκη

Την παροιμία «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται» επιβεβαιώνει η ΝΔ στην προσπάθειά της να στοχοποιήσει τον Πρωθυπουργό και να ακυρώσει ηθικά την κυβέρνηση. 

Με αφορμή την επίσκεψή του κ. Τσίπρα στο υπουργείο Υγείας τον κατήγγειλε λοιπόν , ότι επέλεξε «οριστικά να ταυτιστεί με τις πιο ακραίες πολιτικές παρουσίες της Κυβέρνησής του». «Μετά την στήριξή του στον κ. Καμμένο», το όνομα του οποίου η ΝΔ προσπαθεί να κρατά πάση θυσία στην επικαιρότητα, αναφέρει , «σήμερα μας δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τον κ. Πολάκη». «Εκτός από μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Από την πλευρά του ο τομεάρχης υγείας του κόμματος , Βασίλης Οικονόμου, υποστήριξε πως το σύστημα Υγείας καταρρέει και ότι ο Πρωθυπουργός «ζει σε ένα άλλο, παράλληλο σύμπαν, όπου όλα τα βλέπει “καλώς καμωμένα». Υποστήριξε δε ότι ο κ. Τσίπρας «πήγε στο Υπουργείο Υγείας, όχι γιατί έχει κάποιο σχέδιο να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά για να δώσει πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για διορισμούς.».