Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τι σχολίασαν κύκλοι της Πειραιώς

Η ΝΔ δεν απάντησε, αλλά συνέστησε στο Μαξίμου «υπομονή»…

Δεν σήκωσε η ΝΔ το γάντι που της πέταξε το Μαξίμου κατηγορώντας την, με αφορμή το ερωτηματολόγιο του 1ου προσυνεδρίου της, ότι επιχειρεί να μετατρέψει σε ζούγκλα τις εργασιακές σχέσεις.

Το Μοσχάτο, αντέδρασε μεν άμεσα ακολουθώντας την τακτική των διαρροών που επέλεξε και το Μαξίμου, πλην όμως δεν απάντησε στις αιτιάσεις των πρωθυπουργικών κύκλων. Η Πειραιώς συνέστησε υπομονή και σοβαρότητα και κατηγόρησε, εκ νέου την κυβέρνηση, ότι «δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ και μια αγορά εργασίας που τα δικαιώματα των εργαζομένων διαρκώς καταπατώνται».

«Ας κάνει λίγο υπομονή να δει τις τελικές θέσεις της Ν Δ. Ως τότε, αντί να γράφουν ανοησίες σε non paper ας προσπαθήσουν να είναι στοιχειωδώς σοβαροί, όσο δύσκολο και αν τους είναι», σχολίασαν κύκλοι της ηγεσίας της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.