Η ΝΔ είχε ξεχάσει το Noor 1 και το θυμήθηκε σήμερα, λέει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

Η ΝΔ είχε ξεχάσει το Noor 1 και το θυμήθηκε σήμερα, λέει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

«Αυτοί που είχαν ξεχάσει την υπόθεση του NOOR1 είναι η αξιωματική αντιπολίτευση και το θυμήθηκε σήμερα».

Αυτό τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του Noor1 και την Εξεταστική που ζητά η Νέα Δημοκρατία.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο άνθρωπος (ο καταδικασθείς σε ισόβια) ζήτησε να επικοινωνήσει με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Επικοινώνησε μαζί του γιατί δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και του είπε να στείλει ό,τι έχει να καταγγείλει στη Δικαιοσύνη, όπως όφειλε να κάνει. Δεν υπήρξε καμία παρανομία εκεί».

Η κ. Παπαδοπούλου επισήμανε, ότι «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη έχει επιλέξει τη γραμμή που χαράσσει ο αντιπρόεδρός της, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τα θέματα της οικονομίας, για τα οποία βλέπουμε να υπάρχουν αποτελέσματα, αλλά και από αυτή τη σκοτεινή υπόθεση του NOOR1, τη μεγαλύτερη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών που έχουμε δει πανευρωπαϊκά και με θανάτους μυστήριους».

«Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει, να κάνει το έργο της, ας την εμπιστευτούμε ότι θα προχωρήσει και να δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Είναι σε εξέλιξη η όλη διαδικασία και μου κάνει εντύπωση ότι έπρεπε να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο για να θυμηθεί η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη την υπόθεση αυτή, όπως και κάποια μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει να το πούμε και αυτό, γιατί όλο αυτό το διάστημα καλλιεργείται μια άποψη στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά σοφός για να αντιληφθεί ποιο είναι το παιχνίδι το οποίο παίζεται από την αντιπολίτευση» είπε.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των πανεπιστημίων, επισήμανε ότι οι ΑΝΕΛ τάσσονται υπέρ της ενίσχυσης των δημοσίων Πανεπιστημίων, αλλά δεν έχουν αντίρρηση να υπάρχουν και ιδιωτικά.

Σε ό,τι αφορά τα μεταπτυχιακά προγράμματα, είπε ότι το ακαδημαϊκό επίπεδο στην Ελλάδα από επιστημονική πλευρά είναι αρκετά υψηλό, αλλά υπάρχουν υστερήσεις στο ζήτημα της γραφειοκρατίας και στον τρόπο λειτουργίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν έγιναν στο παρελθόν οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν για να έρχονται ξένοι φοιτητές από το εξωτερικό και οι Έλληνες να μένουν εδώ (για μεταπτυχιακές σπουδές)».

Τέλος, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε, ότι δεν δόθηκε σημασία στην Παιδεία από το νηπιαγωγείο, χαρακτηρίζοντας ως λάθος την επικέντρωση, επί δεκαετίες, μόνο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ, ενώ «θα έπρεπε να εστιάζουν από το νηπιαγωγείο». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter