Η ΝΔ ενοχλήθηκε από τις αποκαλύψεις του Documento για τον αρχηγό της, αλλά δεν λέει κουβέντα για την «ταμπακιέρα»

Η ΝΔ ενοχλήθηκε από τις αποκαλύψεις του Documento για τον αρχηγό της, αλλά δεν λέει κουβέντα για την «ταμπακιέρα»

Ανακοίνωση για το ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Σάββατο και αποκαλύπτει στοιχεία για τα δάνεια του προέδρου της ΝΔ και του «Κήρυκα Χανίων» εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, κατά την πάγια τακτική της, ταυτίζει τον Τύπο με την κυβέρνηση και εμπλέκει σ’ ένα δημοσίευμα το οποίο περιλαμβάνει αδιάσειστα στοιχεία για τα δάνεια του αρχηγού της, τον πρωθυπουργό τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα.

Η ΝΔ όμως, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην εξέδρα και θέλοντας να αποδώσει ένα ακόμη αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σε πολιτικές σκοπιμότητες, αρνείται να απαντήσει επί της ουσίας σ’ ένα πολύ απλό ερώτημα: αν είναι αληθή όσα αποκαλύπτει το Documento για τα δάνεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και του «Κήρυκα Χανίων» (μεταξύ των οποίων κι ένα δάνειο 300.000 ευρώ για το οποίο επί έντεκα χρόνια δεν καταβλήθηκε ούτε ένα ευρώ) με έγγραφα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων και έγγραφα της Τράπεζα της Ελλάδος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οποία δεν υπάρχει κουβέντα για την «ταμπακιέρα»:

“Ο επίσημος εργολάβος εκτόξευσης λάσπης της Κυβέρνησης κ. Βαξεβάνης, ξαναχτύπησε.

Από το πρώτο φύλλο κυκλοφορίας της νέας εφημερίδας του κ. Καλογρίτσα, επισημάναμε τον πραγματικό σκοπό έκδοσής της που δεν είναι άλλος από την εκτέλεση συμβολαίων σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων της απερχόμενης παρέας του Μαξίμου.

Μετά το φιάσκο του διαγωνισμού παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και την παροιμιώδη αποτυχία των κ. Τσίπρα και Παππά να αποκτήσουν κανάλι με δάνεια της Τράπεζας Αττικής, ο επίδοξος καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης κ. Καλογρίτσας, προκαλεί τους πολίτες με ένα ψευδές και χυδαίο πρωτοσέλιδο, που επιχειρεί να εμπλέξει σε δήθεν τραπεζικό σκάνδαλο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα αγνοώντας ότι η εταιρία “ΚΗΡΥΞ Α.Ε.” είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη και τα τραπεζικά της δάνεια είναι πλήρως ενήμερα, ρυθμισμένα και εξασφαλισμένα, καθώς υπάρχουν σοβαρές εμπράγματες και προσωπικές εγγυήσεις.

Ό,τι και αν κάνει, όμως, όποιες βρώμικες μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει η παρέα του Μαξίμου, θα βουλιάξει στη λάσπη που κατασκευάζει.

Η αλήθεια πάντα κερδίζει.”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter