Απίστευτο αυτογκόλ από το Μοσχάτο

Η ΝΔ καρφώνει τον εαυτό της για τα όπλα στον ISIS

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί θα δώσουν εξηγήσεις οι κύριοι Καμμένος και Κοτζιάς! Γιατί ο κ. Παπαδόπουλος πούλησε σφαίρες στους τζιχανιστές στη Συρία επί των ημερών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ;  Ή για το πώς πέρασαν αυτές οι σφαίρες στη Ράκα και πάλι επί των ημερών της Κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Μια ομολογουμένως περίεργη έφεση στα αυτογκόλ έχουν στη ΝΔ αφού όχι μόνο συνεχίζουν να διατηρούν ψηλά στην επικαιρότητα το θέμα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία (η οποία δεν έγινε ποτέ) και το ρόλο του «μεσάζοντα» κατά το Μοσχάτο, «representative» όπως αναγράφεται στα σχετικά έγγραφα, Βασίλη Παπαδόπουλου αλλά σήμερα έδωσαν στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν πως όχι μόνο γνώριζαν τον κ. Παπαδόπουλο αλλά έκαναν και δουλειές μαζί του αφού τον Ιούλιο του 2014 βρέθηκαν στη Συρία στα χέρια μαχητών του ISIS σφαίρες μικρού διαμετρήματος οι οποίες κατασκευάστηκαν το 2002 στην έδρα της εταιρείας Olympic Industries S.A. στο Κιλκίς συμφερόντων του κ. Παπαδόπουλου.

Με απλά ελληνικά επί των ημερών των προηγούμενων κυβερνήσεων και όχι του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Καμμένου, ο κ. Παπαδόπουλος πούλησε αυτές τις σφαίρες είτε παράνομα απευθείας στο ISIS μέσω Τουρκίας (υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες με ποιόν τρόπο και πως πέρασαν τα σύνορα) είτε νόμιμα σε τρίτη χώρα (π.χ. Τουρκία ή Σ.Α) και από εκεί ο οπλισμός έφτασε στους μαχητές του ISIS στη Συρία και συγκεκριμένα στη Ράκα.

Τα εν λόγω έγγραφα, από το σύστημα itrace, έδωσε σήμερα, κατά της διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μ. Σπυράκη ζητώντας μάλιστα την άμεση σύγκληση της επιτροπής Θεσμών ζητάει η ΝΔ, για να δώσουν εξηγήσεις οι κύριοι Καμμένος και Κοτζιάς.

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί θα δώσουν εξηγήσεις οι κύριοι Καμμένος και Κοτζιάς! Γιατί ο κ. Παπαδόπουλος πούλησε σφαίρες στους τζιχανιστές στη Συρία επί των ημερών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Ή για το πώς πέρασαν αυτές οι σφαίρες στη Ράκα και πάλι επί των ημερών της Κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Πρόκειται για ερωτήματα που μόνο η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί, αν μπορεί, να απαντήσει. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.