Η ΝΔ, ο Μητσοτάκης και ο Πούτιν

Η ΝΔ, ο Μητσοτάκης και ο Πούτιν

Η ΝΔ αντιγράφοντας -όπως συνηθίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης- τις χειρότερες στιγμές της προδικτατορικής ΕΡΕ, εφευρίσκει (χωρίς στοιχεία βέβαια και δίχως συγκεκριμένες αναφορές) εχθρούς που χρηματοδοτήθηκαν από τον Πούτιν ή είχαν στενές σχέσεις μαζί του.

Ας τη βοηθήσουμε λοιπόν θυμίζοντας τις δηλώσεις ενός… εξέχοντος πολιτικού της χώρας μας για τις σχέσεις της ΝΔ με την Ενωμένη Ρωσία, το κόμμα του Πούτιν: «Υπάρχει και μια σχέση πιστεύω εμπιστοσύνης μεταξύ των κομμάτων. Η σχέση μεταξύ της ΝΔ και της Ενωμένης Ρωσίας, η οποία πηγαίνει πίσω στην ιστορία του δικού μας κόμματος. Η Ελλάδα είναι χώρα του ΝΑΤΟ, αλλά στο επίπεδο των διμερών σχέσεων υπάρχουν πεδία συνεργασίας που μπορούν να βελτιωθούν. Στην Ελλάδα αλλά πιστεύω και στο πρόσωπό μου θα βρείτε πάντα έναν αξιόπιστο και φερέγγυο συνομιλητή».

Ναι, ο Μητσοτάκης τα έχει πει αυτά το 2019. Και ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία: ο Μηταοτάκης λέει οτιδήποτε όταν έχει διάφορο. Και οπωσδήποτε ναι, ο Μητσοτάκης κατηγορεί τους άλλους για αυτά που εύκολα και χωρίς ενδοιασμούς κάνει ο ίδιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter