Η ΝΔ «ορμά» στο κυνήγι των εντυπώσεων

Η ΝΔ «ορμά» στο κυνήγι των εντυπώσεων

 Στη λογική της στόχευσης της ΝΔ να δημιουργήσει και να εγκαθιδρύσει την εντύπωση ότι είναι προ των πυλών της εξουσίας , ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι με τον Πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που από την προηγούμενη εβδομάδα ‘τρέχει’ ο Πρόεδρος της ΝΔ για κατ΄ ιδίαν συνομιλίες με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Έτσι, μετά την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει που ..προέκυψε από τη συνάντηση με την κα Γεννηματά , την προηγούμενη βδομάδα, από τη συνάντηση με τον κ. Θεοδωράκη ως ….κοινός τόπος αναδείχθηκε η πεποίθηση ότι είναι ανάγκη να υλοποιηθεί ένα εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία.

Εκτιμάται ότι κατά τη σημερινή συνάντηση συζητήθηκε και η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να ζητήσει εξεταστική επιτροπή για την υγεία . Η ΝΔ, έχει ήδη διαμηνύσει ότι προτίθεται να υποστηρίξει την εξεταστική υπό την προϋπόθεση ότι θα φτάσει έως και τις μέρες μας. Χθες, 3 Απριλίου και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, που έχει δεχθεί τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει αίτημα η επιτροπή να διερευνήσει τα της υγείας έως και σήμερα και όχι μόνο μέχρι το 2014 που πρότεινε η κυβέρνηση.

Κατά πληροφορίες, θέμα εκλογών δεν ετέθη , ωστόσο ….και οι δύο αρχηγοί έθεσαν , λέει, ως ‘προτεραιότητα’ την άμεση απόδοση ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού. Εξάλλου στο Ποτάμι , δε φαίνεται να εκτιμούν ότι είναι κοντά η πιθανότητα διεξαγωγής εκλογών…Σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ έχει αποκλείσει μεν το σενάριο των προεκλογικών συνεργασιών, έχει αφήσει ωστόσο από καιρό ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικών συσχετισμών. 

Πληροφορίες ,αναφέρουν ότι στη συνάντηση Μητσοτάκη –Θεοδωράκη, συζητήθηκε επισταμένως η εκρεμμότητα στη διαπραγμάτευση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία και η οικονομία μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter