Η ΝΔ θα καταλήξει … “δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ”!

Η ΝΔ θα καταλήξει … “δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ”!

Επικοινωνιακό έλλειμμα στη ΝΔ βλέπουν, στον απόηχο του επεισοδίου Παπακώστα – Γεωργιάδη, στελέχη της παράταξης, ενώ το σαμαρικό περιβάλλον κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, να καταλήξει το κόμμα «δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Καλό είναι να ξυπνήσουν εκεί στην Πειραιώς, γιατί έτσι όπως πάνε όχι μόνο αυτοδυναμία δεν θα πάρουν, άλλα μετά βίας θα αγγίξουν το 30% και θα ξανακάνουν τον Τσίπρα ρυθμιστή των εξελίξεων. Σοβαρευτείτε, λοιπόν, προτού να είναι αργά και από εν δυνάμει κυβέρνηση καταντήσετε δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ», γράφει η ιστοσελίδα antinews που θεωρείται ότι απηχεί τις τοποθετήσεις του Σαμαρικού περιβάλλοντος, σχολιάζοντας την εξέλιξη της πασχαλινής διαμάχης που οδήγησε στην εκπαραθύρωση της Παπακώστα.

Από την πλευρά του το Μοσχάτο θα επιχειρήσει τις επόμενες ημέρες να …ανεβάσει τη θεαματικότητα της ΝΔ σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να ξεπεράσει το ατυχές σενάριο του επεισοδίου Παπακώστα VSΑδωνις, με κινήσεις που ήδη τα ίδια τα στελέχη του κόμματος αμφισβητούν.

Όπως διαρρέει η Πειραιώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει έτοιμος να εκπέμψει, μεταπασχαλινό, μήνυμα αγάπης προς τους βουλευτές της ΝΔ, με τους οποίους λέγεται ότι έχει δρομολογήσει συναντήσεις τις επόμενες μέρες. Κρύβει, ωστόσο, ότι όλο το προηγούμενο διάστημα και ειδικά κατά τον τελευταίο μήνα οι βουλευτές του κόμματος δείχνουν έτοιμοι προς …πυροδότηση, επειδή αισθάνονται ότι στελέχη του προεδρικού επιτελείου τους αποκλείουν την πρόσβαση από το προεδρικό γραφείο. Επιπλέον, σε μια προσπάθεια να αλλάξει ξανά τη δημόσια ατζέντα από τα εσωκομματικά στα καθαρώς πολιτικά το κόμμα , ετοιμάζεται ,λένε, να δημοσιοποιήσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα σε διάφορους τομείς , με προτεραιότητα την υγεία.

Τελικά , μετά από κυοφορία πολλών μηνών, το πρόγραμμα για το οποίο ‘δούλεψε’ και η Κ. Παπακώστα θα παρουσιαστεί προσεχώς από έναν τομέα υγείας ο οποίος ουδόλως απηχεί στο θυμικό της εκλογικής βάσης της ΝΔ. Τομεάρχης Υγείας είναι ο ΠΑΣΟΚογενής, μετεγγραφή ωστόσο από τη ΔΗΜΑΡ , Β. Οικονόμου και αναπληρωτής τομεάρχης ο διάδοχος της κ. Παπακώστα, Ιάσονας Φωτήλας, που εσχάτως τα ….νερά του ΠΟΤΑΜΙΟΥ τον έριξαν στο αυλάκι της ΝΔ. Επιπλέον, εάν τελικά η ΝΔ επιμείνει να δώσει έμφαση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας , ‘παίζει’ σε επισφαλές γήπεδο, καθώς το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση παρουσίασε και έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση ένα φιλόδοξο νομοσχέδιο με το ίδιο ακριβώς θέμα…

Παράλληλα, κύκλοι της Πειραιώς, προσπαθώντας να τονώσουν την εικόνα της δυναμικής του κόμματος , ίσως και για να αντιπαρέλθουν τις πληροφορίες περί επικείμενων μετεγγραφών στη Δημοκρατρική Συμπαράταξη διαρρέουν ότι έχουν ήδη συμφωνηθεί αλλά επί του παρόντος δε θα ανακοινωθούν προσχωρήσεις ανεξάρτητων βουλευτών στη ΝΔ.

Στελέχη της ΝΔ , εκτιμούν ότι οι κινήσεις αυτές είναι «άνευρες» και «ασθενικές» και υποδεικνύουν ότι το κόμμα έχει «επικοινωνιακό έλλειμμα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter