Η ΝΔ «την πέφτει» στην κυβέρνηση αλλά αμφισβητεί την ακεραιότητα της Εκκλησίας!

Η ΝΔ «την πέφτει» στην κυβέρνηση αλλά αμφισβητεί την ακεραιότητα της Εκκλησίας!

Μπουρδουκλώθηκε για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία προσπαθώντας να κάνει το άσπρο-μαύρο και να δικαιολογήσει επίθεση στην κυβέρνηση στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας που ξεκίνησε… πριν τρία χρόνια.

Προσπαθώντας να στηρίξει την αντιπολιτευτική της πολιτική η εκλεκτή του προέδρου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη για μια ακόμη φορά έχει κλείσει τα’ αυτιά της και δεν ακούει πέραν των συνομιλιών εντός των γραφείων της ΝΔ.

Έτσι λοιπόν μιλώντας στον ΣΚΑΙ η κ. Σπυράκη κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως «ετοιμάζεται να κάνει 10.000 προσλήψεις και την ίδια ώρα διατηρεί τη δαπάνη της αμοιβής των κληρικών με απόλυτα αδιαφανείς διαδικασίες…»

Βέβαια η κυρίας Σπυράκη, οπαδός των πέντε αποχωρήσεων από τη Δημόσια Διοίκηση έναντι της μίας πρόσληψης (προφανώς εννοεί και γιατρούς, και νοσηλευτές, και πυροσβέστες και καθηγητές…) δεν άκουσε καν τις διευκρινίσεις του πρωθυπουργού, πρόσφατα στον Alpha αλλά ούτε τις διευκρινίσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για το βάθος χρόνου!

Και πρόσθεσε:

«Ταυτόχρονα, όμως, δεν θα υπάρχει στην αρχή πληρωμών η μισθοδοσία των κληρικών, ώστε να γίνεται με διαφάνεια η καταβολή των μισθών τους, και αυτός είναι και ο λόγος που οι κληρικοί έχουν οδηγηθεί σε πολύ μεγάλη ανασφάλεια»

Με απλά λόγια, υποστηρίζει πως δεν μπορούμε να αφήσουμε τη μισθοδοσία των κληρικών στην Εκκλησία γιατί… Γιατί τι;

Αν υπονοεί κάτι η κυρία Σπυράκη, ας το πει…

Αλλά η κυρία Σπυράκη όχι μόνον τον πρωθυπουργό δεν άκουσε – ούτως ή άλλως αναμενόμενο -, αλλά ούτε τον πρόεδρο της Βουλής.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την τροπολογία για τα αναδρομικά, επιμένοντας στη γραμμή των σημερινών πρωτοσέλιδων του φιλικού προς τη ΝΔ Τύπου που έχουν διαψευσθεί…

Όπως είπε, από το πρωί έχει ανακοινωθεί η οδηγία του κ. Μητσοτάκη πως οι βουλευτές της ΝΔ θα παραιτηθούν από τα αναδρομικά.

Μόνον που δεν ετέθη ποτέ ζήτημα να πάρουν αναδρομικά οι βουλευτές…

Αλλά Μαρία Σπυράκη χωρίς τρίτο αυτογκόλ δεν γίνεται.

Υπεραμύνθηκε της μη περικοπής των συντάξεων… όταν το ίδιο της το κόμμα τις έχει πετσοκόψει και ο ίδιος ο πρόεδρος έχει ταχθεί υπέρ της περικοπής… Για να μην πούμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακαλούσε την “Ευρώπη” να μην κάνει το χατίρι του Αλέξη Τσίπρα…

Τσάμπα μάγκες, ούτως ή άλλως!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter