Η ΝΔ (ξανά)ζητά Εξεταστική για την περίοδο επί υπουργίας Βαρουφάκη

Η ΝΔ (ξανά)ζητά Εξεταστική για την περίοδο επί υπουργίας Βαρουφάκη

Προκρίνοντας στη ΝΔ πως οι εξεταστικές αποτελούν το νέο πεδίο της αντιπαράθεσής της με την κυβέρνηση, ζητούν εκ νέου τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την περίοδο Βαρουφάκη .

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γκλέν Κιμ , του Κορεάτη συμβούλου του Γ. Βαρουφάκη την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών- περί σχεδίου κυκλοφορίας παράλληλου νομίσματος, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως « είναι απόλυτα επιβεβλημένη η σύσταση εξεταστικής επιτροπής και …απειλεί ότι αυτή θα γίνει «όσο και αν δεν την θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:«Δύο χρόνια μετά το αχρείαστο δημοψήφισμα, ο κ. Γκλεν Κιμ – σύμβουλος τότε του κ. Βαρουφάκη και σήμερα του κ. Τσακαλώτου – αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τα σχέδια κυκλοφορίας “κουπονιών”, αντί του ευρώ. Δίνει έτσι νέες διαστάσεις στο έγκλημα που μεθόδευε η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Δικαιώνεται, έτσι, άλλη μια φορά, η θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι είναι απόλυτα επιβεβλημένη η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την πλήρη διερεύνηση του εγκλήματος, που στοίχισε πολλά δισεκατομμύρια πρόσθετης λιτότητας για τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα αυτό θα γίνει, όσο και αν δεν τη θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια. Και θα τη μάθουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter