Η ΝΔ υπόσχεται απολύσεις και δεν το κρύβει!

Η ΝΔ υπόσχεται απολύσεις και δεν το κρύβει!

Την ίδια ώρα που η Νέα Δημοκρατία διαμαρτύρεται (!) για την Υγεία, την Παιδεία, την Ασφάλεια και ό,τι άλλο θέλει να θυμηθεί προεκλογικά, η ίδια επιμένει στις απολύσεις ή απομακρύνσεις ή όπως θέλει να το λέει από το Δημόσιο. (Άσχετα αν η ίδια είναι απόλυτα υπεύθυνη για τη διάλυση της χώρας… στην εποχή των μνημονίων)

Βέβαια, παράλληλα θέλει να εκχωρήσει τα πάντα στους ιδιώτες, κάτι που δεν το κρύβει αφού πελάτες της είναι όλοι ή σχεδόν όλοι οι έχοντες και κατέχοντες και επιθυμούντες να πλουτίσουν περισσότερο εις βάρος του κρατικού προϋπολογισμού τον όποιο απομυζούσαν για δεκαετίες.

Οπότε, δεν ξαφνιάζει κανέναν πως επιμένει στις πέντε αποχωρήσεις από το Δημόσιο έναντι της μίας πρόσληψης…

Γιατί απλά όλα θέλει να τα κάνει «ιδιωτικά». Όσοι θα έχουν θα πληρώνουν υγεία, εκπαίδευση και πάει λέγοντας. Για τους υπόλοιπους ισχύει το «ο Θεός βοηθός».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη, αντιπροέδρου της ΝΔ ο οποίος ερωτηθείς την Τετάρτη 6/3 στο Πρώτο Πρόγραμμα, για την οικονομία και για το πως μπορούν να μειωθούν τα πλεονάσματα ανέφερε:

«Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί, αλλά μειώσεις φόρων μπορούμε να κάνουμε αμέσως, τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης της ΝΔ, διότι θα μειώσουμε ισόποσα τις δαπάνες. Και εννοώ ότι η ΝΔ δεν θα κάνει προσλήψεις- συνταξιοδοτήσεις σε αναλογία 1 προς 1 -όπως θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-, αλλά θα συνεχίσουμε το 1 προς 5, επομένως μόνο από αυτό θα έχουμε μια σημαντική εξοικονόμηση δαπανών».

Οι άνθρωποι –αν θέλουμε να διαβάσουμε ανάμεσα στις γραμμές- το λένε καθαρά, παρά τα κροκοδείλια (προεκλογικά) δάκρυα για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, στην υγεία, στα σχολεία…

Ψηφίστε ΝΔ και όπου φτωχός κι η μοίρα του!

Σημείωση: 

Για την ιστορία ο κ. Χατζηδάκης είπε και κάτι άλλο.

Αναφερόμενος στην έξοδο στις αγορές την έκρινε «θετική» εξέλιξη αναφέροντας ως κομμάτι του «γκρίζου» φόντου ότι ήταν … το υψηλότερο επιτόκιο της Ευρωζώνης 

Για την Ιστορία, του παραθέτουμε μερικά επιτόκια: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter