Η Νέα Δημοκρατία απαντά στους ταξιτζήδες: Είμαστε υπέρ του ελεύθερου ανταγωνισμού

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στην «προειδοποιητική» συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, οι οδηγοί ταξί, διαμαρτυρόμενοι για δηλώσεις στελεχών υπέρ της λειτουργίας της πλατφόρμας Uber στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως η Uber είναι εταιρεία, που μέσω ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής, δίνει την δυνατότητα σε ιδιώτες να μπορούν να κάνουν κούρσες με τα αυτοκίνητά τους.

Όπως επισημαίνει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι υπέρ του ελεύθερου ανταγωνισμού μέσα σε ένα αμιγώς κατοχυρωμένο νομοθετικό πλαίσιο.  

Νέα Δημοκρατία: Υποστηρίζουμε την αρχή του ελεύθερου ανταγωνισμού

«H Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης διαχρονικά υποστηρίζουν την αρχή του ελεύθερου ανταγωνισμού. Έναν ανταγωνισμό, όμως, που θα εκφράζεται μέσα σε ένα γενικώς αποδεκτό κανονιστικό πλαίσιο, με πλήρη σεβασμό των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων».

«Μόνο μέσα από ένα αμιγώς κατοχυρωμένο νομοθετικό πλαίσιο, μπορεί να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει σωστά ο ανταγωνισμός, προς το συμφέρον όλων των πολιτών. Αυτή, άλλωστε, είναι και η πολιτική επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.