Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
«Παραδίδει το κράτος»

Η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στη κυβέρνηση για τα φέιγ-βολάν του Ρουβίκωνα

Είναι δύσκολο να μιλήσεις για την αίσθηση του μέτρου της Ν.Δ. με αφορμή την «εισβολή» του Ρουβίκωνα στη Βουλή.

Η αλήθεια είναι πως επρόκειτο για «εισβολή στο προαύλιο της Βουλής» και όχι στην ίδια τη Βουλή, όπου τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φυλλάδια και συνελήφθησαν

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας γίνεται λόγος για «ανομία», «παράδοση του κράτους στους μπαχαλάκηδες» και επανάληψη περί ευθυνών του ΣΥΡΙΖΑ που τους «εξέθρεψε» στην «κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος».

Επαναλαμβάνει η Ν.Δ. το προσφιλές της αφήγημα συγχέοντας κουκουλοφόρους, μπαχαλάκηδες, ασφάλεια και επενδύοντας στα αντανακλαστικά του φόβου με αφορμή μερικά φυλλάδια.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θεσμοθετεί την ανομία και παραδίδει το Κράτος και τώρα το Κοινοβούλιο, βορά στους κάθε είδους μπαχαλάκηδες, που η ίδια εξέθρεψε στην… κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.

Τώρα, διεκδικούν όσα τους έταξαν, στην… πάνω πλευρά της πλατείας, εισβάλλοντας στο Κοινοβούλιο.

Η Κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια σε όλα αυτά τα φαινόμενα, γιατί πολύ απλά προστατεύει τα δικά της παιδιά.

Ως πότε;» 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.