Η Νέα Δημοκρατία σε πανικό ακόμα και στην Εκπαίδευση!

Η Νέα Δημοκρατία σε πανικό ακόμα και στην Εκπαίδευση!

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η πρόσκληση που στέλνει η Νέα Δημοκρατία στους γαλάζιους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στη διαδικασία ηλεκτρονικής ανάδειξης των υπηρεσιακών συμβουλίων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρά το ότι ακόμα και η ΔΑΚΕ έχει… αποσυρθεί!

Κανονικά οι εκπαιδευτικοί θα ψήφιζαν μέσα στον Νοέμβριο τους αιρετούς των υπηρεσιακών συμβουλίων αλλά το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε οι εκλογές να γίνουν ηλεκτρονικά.

Όλες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις, και η ΔΑΚΕ, αποφάσισαν να αποσύρουν τα ψηφοδέλτιά τους αφού διαφώνησαν με τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Το Υπουργείο αδιαφορεί για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια καθώς έχουν αποσυρθεί, και προχωρά στις εκλογές.

Και μάλιστα η Ν.Δ. στέλνει το παρακάτω στους φίλους και τις φίλες και καλεί σε συμμετοχή. 

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Σας καλούμε με τη συμμετοχή σας και την ψήφο σας να στηρίξετε τη στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησής μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ελληνικού κράτους. Η τεχνολογία δεν αποτελεί μόνο εργαλείο αναβάθμισης των υπηρεσιών του δημοσίου προς όφελος των πολιτών αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί και για τη διεξαγωγή εκλογικών διαδικασιών.»

Όπως φαίνεται και από το κείμενο, η επιλογή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας δεν είναι λόγω πανδημίας, αλλά πρόκειται για πολιτική επιλογή.

Στην καλύτερη περίπτωση δεν σέβεται ούτε τους ίδιους τους Νεοδημοκράτες του κλάδου που διαφωνούν.

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό ωστόσο να αναρωτηθεί κανείς γιατί τέτοια σπουδή από τη ΝΔ όταν η ίδια η βάση της το απορρίπτει…

Σε τόσο πανικό όταν χάνει τον έλεγχο;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter