Η Νέα Δημοκρατία απαντάει στα τρολ αλλά όχι σε αποκαλύψεις σχετικά με το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη

Η Νέα Δημοκρατία απαντάει στα τρολ αλλά όχι σε αποκαλύψεις σχετικά με το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη

Την σανίδα σωτηρίας που αναζητούσε όλη την ημέρα βρήκε η Νέα Δημοκρατία σε ένα «έγγραφο» εξωφρενικών δαπανών που κυκλοφορεί από το πρωί στα κοινωνικά δίκτυα και είναι καταφανώς παραποιημένο, για να κρυφτεί από την εκκωφαντική κριτική που δέχεται για το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Βοστώνη, αλλά και σειρά σοβαρών ζητημάτων όπως η εκ νέου αποστολή όπλων στην Ουκρανία, το «αυτί» του κυβερνητικού εκπροσώπου που τραβούν οι Βρυξέλλες για την κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και οι βαρύτατες καταγγελίες της Ελένης Τουλουπάκη για τις ευθύνες της κυβέρνησης στο σκάνδαλο Novartis.

Μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση, η δημοσιογραφική έρευνα και σύσσωμο το διαδίκτυο να ζητούν από το πρωί απαντήσεις από την κυβέρνηση για το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Βοστώνη, όπου πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να μιλήσει σε εκδήλωση στη Βοστώνη περνώντας και από το γήπεδο των Boston Celtics για να παρακολουθήσει NBA, όμως στη Νέα Δημοκρατία κωφεύουν.

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κρύφτηκε το απόγευμα της Τρίτης πίσω από ένα έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών για τα έξοδα της πρέσβειρας της χώρας στις ΗΠΑ για την προετοιμασία της συμμετοχής Μητσοτάκη στην εκδήλωση του Boston College που διακινείται από ανώνυμους λογαριασμούς στο διαδίκτυο, το οποίο είναι εμφανώς και ξεκάθαρα παραποιημένο με αισθητική που θυμίζει σατιρική ιστοσελίδα. Το παραποιημένο έγγραφο, αντί για τα έξοδα της πρέσβειρας, εμφανίζει ως δήθεν αιτία της εκταμίευσης 1.055,98 τον… πολιτιστικό σύλλογο «Οι Κέλτες της Βοστώνης» και την αγορά ποπ κορν και αναψυκτικών!

Έτσι, παρά το γεγονός πως ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι από το πρωί της Τρίτης για την «καταλάθος» αποκαλυψη του σε κάποια ανάρτηση στο αμερικανικό Twitter, με φωτογραφία στην οποία φορά και ένα καπέλο-τζόκεϊ, στην προσπάθεια να κρατήσει χαμηλό προφίλ, κουνά και το δάχτυλο, ανακαλύπτοντας και πάλι φανταστικούς εχθρούς για να αποφύγει τα πραγματικά ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Κυριάκος πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Βοστώνη και είδε NBA

Στο δια ταύτα, δεν απαντά ούτε στην κριτική για την χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους ως ιδιωτικού, ούτε σε αυτήν για την «ολιστική ζωή» της παρακολούθησης αγώνα του NBA σε πανάκριβες θέσεις, παρά μόνο σε ένα ερώτημα που δεν έκανε κανένας.

Παράλληλα, γυρίζει την πλάτη της στην ασφυκτική επικαιρότητα που συντελούν η αποκάλυψη για εκ νέου αποστολή όπλων στην Ουκρανία, την διεθνή κατακραυγή με τη συνέντευξη της Ελένης Τουλουπάκη στο Euractiv και τις καταγγελίες για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για την συγκάλυψη της Novartis, αλλά και για την εν κρυπτώ μετάβαση του Γιάννη Οικονόμου στις Βρυξέλλες για να απολογηθεί για την καταβαράθρωση της χώρας και στο δείκτη ελευθερίας του Τύπου.

Για ακόμα μια φορά, η Νέα Δημοκρατία ενδιαφέρεται μόνο για τα τρολ και όχι για τα εκκωφαντικά ερωτήματα που δημιουργεί η διακυβέρνησή της.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η χυδαιότητα και η παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, το περιεχόμενο των οποίων δυστυχώς αναπαράγουν και επώνυμοι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έφτασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο Πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφιας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

ΥΓ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα στελέχη του, προσπαθούν να κάνουν θέμα ότι ο Πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να μιλήσει στο Boston College τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φορουμ στο Νταβός. Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισυνάπτεται το πραγματικό έγγραφο από την Διαύγεια.

 

Μυστικά & Documento

03/07/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter