H νέα σειρά Samsung Galaxy S20 έφτασε στο Public

H νέα σειρά Samsung Galaxy S20 έφτασε στο Public

Το Public, No. 1 ελληνικό πολυκατάστημα τεχνολογίας & ψυχαγωγίας, υποδέχεται τη νέα σειρά Samsung Galaxy S20 που ανοίγει έναν ολοκαίνουργιο κόσμο στην κατηγορία κινητών συσκευών.

Από τις 13 Μαρτίου, οι τρεις νέες συσκευές της σειράς S20, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra, είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Public και online στο www.public.gr, όπου μπορείτε να τις αποκτήσετε με δωρεάν μεταφορικά.

Τα τρία smartphones είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν μια νέα εμπειρία κάμερας. Πιο συγκεκριμένα:

· Υψηλή Ανάλυση 108MP Το Samsung Galaxy S20 Ultra είναι εξοπλισμένο με κάμερα ανάλυσης 108 megapixel ενώ τα Samsung Galaxy S20 και S20+ με κάμερες 64MP. Έτσι οι φωτογραφίες σας έχουν απίστευτη ανάλυση και ποιότητα εικόνας, ενώ πλέον η λεπτομέρεια στην αποτύπωση είναι εντυπωσιακή.

· 8Κ Video Τα Samsung Galaxy S20 είναι τα πρώτα smartphones στον κόσμο με δυνατότητα εγγραφής video 8Κ στα 24 fps, κάνοντας τα Videos σας πιο ζωντανά από ποτέ!

· 8K Video Snap Με το 8K Video Snap κάθε καρέ είναι μια εικόνα υψηλής ανάλυσης. Αρκεί να βρείτε το τέλειο στιγμιότυπο και με ένα πάτημα έχετε δημιουργήσει μία φωτογραφία 33MP.

· Space zoom Πρόκειται για το πιο εξελιγμένο zoom που σας χαρίζει ολοκαίνουργιες δυνατότητες. Με το έως και 100x zoom που προσφέρει το Samsung Galaxy S20 Ultra, πλέον, μπορείτε να αποτυπώνετε τη δράση από κοντά και να εντοπίσετε λήψεις που δεν ξέρατε ότι υπήρχαν.

Premium σχεδιασμός, επαγγελματικές κάμερες και επαναστατικές επιδόσεις ολοκληρώνουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Η νέα σειρά Samsung Galaxy S20 κάνει ένα τεράστιο άλμα μπροστά και το Public σας καλεί να την ανακαλύψετε στο δίκτυο της και στο www.public.gr.

Γιατί Smartphone σημαίνει Public!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter