Η νέα σπεσιαλιτέ της Κρήτης: Σουβλάκι με χοχλιούς

Mια νέα ιδέα «κερδίζει» έδαφος στη Μεσαρά και έγινε…τοπική σπεσιαλιτέ: οι χοχλιοί σουβλάκι! Η έμπνευση ξεκίνησε από τις Μοίρες και σιγά σιγά έγινε συνήθεια.

Σύμφωνα με τους λάτρεις του εδέσματος, για τα σουβλάκια από χοχλιούς απαιτούνται μόλις 7 λεπτά για να ετοιμαστούν και είναι πεντανόστιμα. Μάλιστα τα βουτούν σε λαδόξυδο , προσθέτουν λίγο αλάτι και τα σερβίρουν με κρασί.

Για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες του «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.