Η νέα συνεργασία της «ΑΒ Βασιλόπουλος»: Διπλό όφελος σε όλους τους κατόχους της κάρτας ΑΒ Plus

Η νέα συνεργασία της «ΑΒ Βασιλόπουλος»: Διπλό όφελος σε όλους τους κατόχους της κάρτας ΑΒ Plus

Σε μια καινοτόμα συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές προχωρά η ΑΒ Βασιλόπουλος με το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, προσφέροντας επιπλέον προνόμια στους πελάτες και των δύο εταιρειών.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ενώνει τις δυνάμεις της με έναν ενεργειακό πάροχο χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία πιστότητας και επιβράβευσης πελατών. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμπράττει με το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και προσφέρει διπλό όφελος σε όλους τους κατόχους της κάρτας πιστότητας ΑΒ Plus με κάθε νέα σύνδεση ηλεκτρισμού ή φυσικού αερίου.

Έτσι, κάθε κάτοχος της κάρτας AB Plus, με κάθε νέο συμβόλαιο σε ρεύμα ή φυσικό αέριο, κερδίζει 2.000 πόντους, που αντιστοιχούν σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus αξίας 60 ευρώ ή ακόμη και 4.000 πόντους δηλαδή 120 ευρώ σε επιταγές έκπτωσης AB Plus με συμβόλαια double play. Οι επιταγές έκπτωσης AB Plus μπορούν να εξαργυρωθούν για άμεσες αγορές σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα!

Παράλληλα οι δικαιούχοι της προσφοράς θα μπορούν να έχουν όλη την ημέρα ηλεκτρικό ρεύμα σε τιμή χαμηλότερη και από τη νυχτερινή ή φυσικό αέριο με χαμηλότερη τιμή κατά 20%.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter