Η νέα τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «συν Αθηνά…», με την Αθηνά Πάσσιου

Η νέα τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «συν Αθηνά…», με την Αθηνά Πάσσιου

Πρεμιέρα κάνει η νέα κοινωνική εκπομπή της ΕΡΤ «συν Αθηνά…» με παρουσιάστρια την Αθηνά Πάσσιου την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 23:45.

Η πρώτη εκπομπή θα εστιάσει στο θέμα των μονογονεϊκών οικογενειών με κεντρική καλεσμένη την κυρία Μιμή Ντενίση. H ξεχωριστή πρωταγωνίστρια μοιράζεται μαζί μας το πώς είναι να είσαι ο μόνος γονέας σε μια οικογένεια. Επίσης, στο στούντιο ο ειδικός επιστήμονας, θα αναλύσει τις σύγχρονες μορφές των μονογονεϊκών οικογενειών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η αποκαλυπτική μαρτυρία μιας νέας μητέρας, που μεγαλώνει μόνη το παιδί της, ολοκληρώνει το θέμα.

Η εκπομπή «συν Αθηνά…» επιδιώκει να είναι ένα συν στην ανάδειξη θεμάτων της σύγχρονης ζωής. Θα προβάλλεται κάθε Τρίτη (ώρα 23:45) και θα αναλύει ένα σύγχρονο κοινωνικό θέμα μέσα από την βιωματική περιγραφή ενός διακεκριμένου Έλληνα σε συνδυασμό με την επιστημονική οπτική των ειδικών, αλλά και τις προσωπικές μαρτυρίες συνανθρώπων μας.

Η Αθηνά Πάσσιου δηλώνει: «Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο να υποστηρίζουμε τον άνθρωπο, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ψυχικής του υγείας και την ποιότητα της ζωής του. Θεωρούμε ότι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για κοινωνικά θέματα της σύγχρονης ζωής συμβάλλει σε αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση τους».

Λίγα λόγια για την Αθηνά Πάσσιου:

Η Αθηνά Πάσσιου, με έντονο ενεργό ρόλο στις κοινωνικές ανάγκες της χώρας, μετράει περισσότερα από 12 χρόνια σημαντικού κοινωνικού έργου μέσω των δράσεων που πραγματοποιεί ο οργανισμός «Θάλπος-Ψυχική Υγεία».

Για άμεση ενημέρωση των δραστηριοτήτων της Αθηνάς Πάσσιου, μπορείτε να την ακολουθήσετε στο Facebook, Instagram και LinkedIn.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την amuse και την Άλντα Σινανάη, στο 210 6444751 & alda@amuse.gr  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter