Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το νέο της σήμα (Video)

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το νέο της σήμα (Video)

«Το αστέρι, ο άνθρωπος και η Αριστερά είναι τα «συστατικά» του νέου σήματός μας. Μια σχέση με επίκεντρο τα όνειρα και τις ανάγκες της γενιάς μας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα αποκαλυπτήρια του νέου της σήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε έναν κόσμο που τα όνειρα και οι ανάγκες των νέων βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο, πρέπει και μπορούμε, όλοι και όλες, να γίνουμε συμμέτοχοι στο συλλογικό αγώνα για δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα, ορατότητα, κοινωνική χειραφέτηση.

Οι σκληρές αντικοινωνικές και καταστροφικές πολιτικές, το δόγμα «να ζεις για να εργάζεσαι», η καταστροφή του περιβάλλοντος, οι κοινωνικές ανισότητες, η διάλυση της Παιδείας, ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η ξενοφοβία, η αστυνομική βαρβαρότητα δεν είναι φυσικά φαινόμενα, αλλά το σχέδιο των ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών δυνάμεων.

Η γενιά μας θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα.

Αγωνιζόμαστε, αντιστεκόμαστε, είμαστε το μέλλον!

Πορευόμαστε με συντροφικότητα, συλλογικότητα και αλληλεγγύη για μια νέα σχέση με την πολιτική δράση. Ανανεώνουμε την διαδικτυακή μας παρουσία, με νέο site και νέο σήμα.

Το αστέρι, ο άνθρωπος και η Αριστερά είναι τα «συστατικά» του νέου σήματός μας. Μια σχέση με επίκεντρο τα όνειρα και τις ανάγκες της γενιάς μας.

Συνεχίζουμε, με σεβασμό στην ιστορία μας και ελπίδα για το μέλλον!

Έλα μαζί μας για να αγωνιστούμε για τη ζωή μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter