Η Νικολάου, παίζοντας το παιχνίδι της γείτονος, αποκάλεσε Τούρκο, μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Η Νικολάου, παίζοντας το παιχνίδι της γείτονος, αποκάλεσε Τούρκο, μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Η Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, σε ένα από τα εριστικά κρεσέντο της στη Βουλή, χαρακτήρισε ως Τούρκο τον βουλευτή Ξάνθη του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Χασάν Ζεϊμπέκ.

Με περισσή ειρωνεία, η οποία αποτέλεσε το κύριο χαρακτηριστικό της τοποθέτησής της στη Βουλή, η Σοφία Νικολάου έκανε αναφορά στον μουσουλμάνο βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Χασάν Ζεϊμπέκ, αποκαλώντας τον, Τούρκο.

Προκαλεί ερωτήματα ο τρόπος με τον οποίον επέλεξε να εκφραστεί η κυρία Νικολάου, καθώς ο εν λόγω βουλευτής αποτελεί μέλος της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, που αποκαλείται ως «τουρκική» μόνο από τους γείτονες.

Άραγε πρόκειται για γλωσσικό ατόπημα από πλευράς της Γ.Γ Αντιεγκληματικής Πολιτικής που παρ’ όλα αυτά παίζει το παιγνίδι της τουρκικής προπαγάνδας που επιθυμεί εδώ και δεκαετίες να προσεταιριστεί τη μουσουλμανική μειονότητα κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης ή μήπως αποτελεί μία «φθηνή» προσπάθεια για άσκηση πολιτικής; 

Σε κάθε περίπτωση, καταλογίζεται ως πολύ μεγάλο «φάουλ», ένα ακόμη της κυρίας Νικολάου που τώρα μπλέκεται και στα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Βουλή: Αμετανόητη και εριστική η Νικολάου εναντίον του Δημάκη

Δείτε το στιγμιότυπο από το 16:30 του βίντεο και έπειτα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter