Η Nova στηρίζει σταθερά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και διακρίνεται με τη «Novasports Running Team»!

Η Nova στηρίζει σταθερά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και διακρίνεται με τη «Novasports Running Team»!

Υπό την καθοδήγηση του Captain της, Περικλή Ιακωβάκη, η ομάδα κατέκτησε μετάλλια και πρωτιές σε 6 δρομικές διοργανώσεις.

Η Nova, σταθερός υποστηρικτής του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο πλαίσιο δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της, συμμετέχει και φέτος με δυναμικό τρόπο στις δρομικές διοργανώσεις που διεξάγονται ανά την Ελλάδα με τη «Novasports Running Team». Από την Κυριακή 2 Απριλίου έως και την Κυριακή 23 Απριλίου, η ομάδα υπό την καθοδήγηση του Captain της Περικλή Ιακωβάκη, έλαβε μέρος σε έξι δρομικά αγωνίσματα που διεξήχθησαν σε Καλλιθέα, Γλυφάδα, Ρόδο, Κρήτη, Π. Φάληρο και Καβάλα πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις και πρωτιές.

Συγκεκριμένα, η «Novasports Running Team πήρε μέρος στους 6ους Αγώνες Δρόμου «Kallithea Run» στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 5.000 χιλιάδες δρομείς ενώ πλήθος κατοίκων κατά μήκος της κεντρικής αρτηρίας, της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) χειροκροτούσε ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια, η «Novasports Running Team» έλαβε μέρος στα Βίκος Street Relays Γλυφάδας, όπου χιλιάδες δρομείς έτρεξαν στην πανέμορφη παραλία της πόλης με σκοπό να αθληθούν, να συμμετέχουν και το κυριότερο να εκφράσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την υποστήριξή τους στο Ίδρυμα «Make-A-Wish».

Παράλληλα, η «Novasports Running Team» έτρεξε στο 4ο Μαραθώνιο Ρόδου το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο Νότιο Αιγαίο όπου αγκαλιάστηκε από τους δρομείς και τους κατοίκους του νησιού. Περισσότεροι από 2.500 δρομείς απόλαυσαν την εντυπωσιακή παραλιακή διαδρομή του νησιού και αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε, τόσο κατά μήκος του αγώνα, όσο και στο χώρο του τερματισμού, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.

Ο τέταρτος σταθμός της ομάδας ήταν ο 2ος Μαραθώνιος Κρήτης με τη «Novasports Running Team» να συμμετέχει στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων και ξεπέρασε κάθε προσδοκία από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Επόμενη στάση ήταν ο 8ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος που πραγματοποιήθηκε και φέτος στην παραλιακή ζώνη του Φαληρικού Όρμου με τη «Novasports Running Team» να πετυχαίνει σημαντικές διακρίσεις, κατακτώντας τη 2η και την 3η θέση στη διαδρομή των 5χλμ. Η 3η και πιο συλλογική διάκριση, ήρθε με το 2o βραβείο για την πολυπληθέστερη ομάδα της διοργάνωσης.

Τέλος, η «Novasports Running Team» συμμετείχε και στα Βίκος Street Relays που διεξήχθησαν στην πόλη της Καβάλας, με την ομάδα να κατακτά την 1η θέση στο αγώνισμα των 2 x 5.000μ.

Την εμπειρία του τρεξίματος με τη «Novasports Running Team» απόλαυσαν, εκτός από τους εργαζόμενους στην εταιρία, φίλοι και συνεργάτες που δήλωσαν συμμετοχή μέσα από τα Καταστήματα Nova των περιοχών διεξαγωγής των αγώνων.

Η Nova, πέρα από τη συμμετοχή της «Novasports Running Team» που την αποτέλεσαν περισσότεροι από 170 ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες, στήριξε ως Media Partner τα Βίκος Street Relays Γλυφάδας και τα Βίκος Street Relays Καβάλας και ως Χορηγός Επικοινωνίας τους Αγώνες Δρόμου «Kallithea Run», το Μαραθώνιο Ρόδου, το Μαραθώνιο Κρήτης και τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter