H Nova στον αγώνα των 53 χωρών και των 5 ηπείρων!

H  Nova στον αγώνα των 53 χωρών και των 5 ηπείρων!

Διπλή η στήριξη, τόσο ως Media Partner στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, όσο και με τη συμμετοχή της Novasports Running Team

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με περισσότερους από 25.000 δρομείς, ηλικίας 12 έως 82 ετών, από 53 χώρες και πέντε ηπείρους, να πλημμυρίζουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η Nova, για 4η συνεχή σεζόν στήριξε τη διοργάνωση ως Media Partner, ενώ το «παρών» έδωσε και η Novasports Running Team σε μια απ’ τις πολυπληθέστερες εμφανίσεις της τόσο στα 5 χλμ. όσο και στον Ημιμαραθώνιο δρόμο.

Η ομάδα δημιουργήθηκε από συνδρομητές, φίλους και συνεργάτες που δήλωσαν συμμετοχή στα Καταστήματα Nova του Νομού Θεσσαλονίκης, ενώ με την εμφάνιση της “Novasports Running Team” συμμετείχαν στον αγώνα αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, την οποία η Nova στηρίζει τα τελευταία χρόνια ως Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας. Συγκεκριμένα, την ομάδα πλαισίωσαν οι Τάσος Μπάος, Μίκης Σταματίδης, Πασχάλης Κουλούμογλου (Άρση Βαρών σε πάγκο), Δωροθέα Ποιμενίδου (Τοξοβολία) και Βάλια Κυργιοβανάκη (Στίβος).

Η επικοινωνιακή προώθηση της διοργάνωσης, αλλά και η συμμετοχή της Novasports Running Team, εντάσσονται στο πρόγραμμα δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το σχετικό ρεπορτάζ http://www.novasports.gr/6os-nyxterinos-imimarathonios-thessanonikis

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Novasports Running Team στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter