Η Nova στον αγώνα των 63 χωρών και των 20.000 αθλητών!

Η Nova στον αγώνα των 63 χωρών και των 20.000 αθλητών!

Διπλή η στήριξη, τόσο ως Media Partner στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», όσο και με τη συμμετοχή της Novasports Running Team.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», που διεξήχθη την Κυριακή 1 Απριλίου. Περισσότεροι από 20.000 δρομείς από 9 έως 96 ετών, από 63 χώρες και πέντε ηπείρους, πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, έζησαν μια μοναδική εμπειρία, κέρδισαν το χειροκρότημα και έστειλαν μήνυμα άθλησης και καλής υγείας μέσω του θεσμού. Ενός θεσμού, που διαθέτει επίσης κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα, αφού από το 2006 ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη και δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το βαρύ όνομα που φέρει.

Η Nova, o κορυφαίος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, στήριξε διπλά τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Τόσο ως “Media Partner“, όσο και με τη συμμετοχή της #NovasportsRunningTeam που έτρεξε στο δρομικό event υπό την καθοδήγηση του Captain της Περικλή Ιακωβάκη. Η ομάδα δημιουργήθηκε μέσα από τα 12 Καταστήματα Nova των Νομών Θεσσαλονίκης και Πέλλας, τα οποία αποτέλεσαν σημεία εγγραφής της διοργάνωσης.

Τη «Novasports Running Team», αποτέλεσαν 150 αθλητές και γνωστές προσωπικότητες της πόλης, μεταξύ των οποίων οι Μαρία Τσάκωνα (Παρολυμπιονίκης της κολύμβησης) και Κώστας Δήμου (Αθλητής άρσης βαρών σε πάγκο), Εμπενίζερ Χάγκαν (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Πασχάλης Μελισσάς (προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ19 του Άρη), Γιάννης Ορφανός (προπονητής του ΤΑΑ Ηρακλής), Αστέριος Δαλδογιάννης (πρωταθλητής κολύμβησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Νανιτζανιάν (πρωταθλητής πυγμαχίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ), Δημήτρης Τσεκερίδης (πρωταθλητής πάλης του Α.Σ. ΠΑΟΚ), Γιάννης Τακουρίδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης (βολεϊμπολίστες του ΤΑΑ ΠΑΟΚ) και Νίκος Σμαραγδής (βολεϊμπολίστας του ΤΑΑ Ηρακλής).

Η επικοινωνιακή προώθηση της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις Kοινωνικής Eυθύνης της Nova και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Novasports Running Team στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter