Η NOVA ζήτησε από την Super League να πάνε σε συναινετικό διαζύγιο

Η NOVA ζήτησε από την Super League να πάνε σε συναινετικό διαζύγιο

Στα άκρα τραβάει η Nova τη διαμάχη της με την Super League και με επιστολή της στον συνεταιρισμό ζητάει στο αυριανό διοικητικό του συμβούλιο να συζητηθεί η διακοπή της συνεργασίας τους με «συναινετικό διαζύγιο».

H Νova απορρίπτει την αντιπρόταση της Super League και επιμένει στην αρχική της πρόταση και συγκεκριμένα στην προσαρμογή του τιμήματος στα 30 εκατ. ευρώ για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων των 15 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει ενταχθεί στην Κεντρική Διαχείριση για την ερχόμενη διετία. Και επειδή οι δύο πλευρές συζητούν εδώ και καιρό και είναι δεδομένη η διάσταση απόψεων, το κανάλι της Κάντζας πρότεινε να «σπάσουν» την κεντρική διαχείριση.

Στελέχη της Nova υποστηρίζουν πως «ο συνεταιρισμός δεν ενδιαφέρεται για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου, παρά μόνο για τη διασφάλιση των «μικροπολιτικών» σκοπιμοτήτων κάθε προέδρου. Οι 16 ομάδες δεν μπορούν να συνεννοηθούν ώστε να έχουν μια κοινή δράση με σκοπό τη βελτίωση του ποδοσφαίρου. Ακόμα και στο «παρά πέντε» για την έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει υλοποιήσει έστω και την ελάχιστη πρόταση από όσες έχουν εισηγηθεί διεθνείς οίκοι με μελέτες που διενήργησαν κατά παραγγελία της ίδιας της Super League». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter