Η Novartis «διώχνει» τον Αδωνη…

Η Novartis «διώχνει» τον Αδωνη…

Κάποιοι «γαλάζιοι» μουστερήδες ποντάρουν όλα τα λεφτά τους στην απομάκρυνση του Αδωνη Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου.

Μάλιστα λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να το κάνει αυτό όχι στο επικείμενο συνέδριο της ΝΔ, όπως είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους, αλλά στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Και για όσους αναρωτιούνται γιατί τέτοια πρεμούρα να ξηλώσει τον αγαπημένο του τηλεπωλητή-αντιπρόεδρο η εξήγηση βρίσκεται μάλλον στις επερχόμενες δικαστικές εξελίξεις για το σκάνδαλο της Novartis.

«Μακάρι να είναι αθώος ο Αδωνης, αλλά τυχόν νέες αποκαλύψεις και παραπομπή του στο δικαστήριο δεν μπορεί και δεν πρέπει να τις χρεωθεί ο Κυριάκος» λένε από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι την ίδια ώρα που κάποιοι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετωπίζουν τον Αδωνη, αναφορικά με το Novartis-gate, ως «στυμμένη λεμονόκουπα», δεν πράττουν το ίδιο για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, των οποίων τα ονόματα επίσης εμπλέκονται στη σχετική δικογραφία. Συμπέρασμα: ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter