Η Ντόρα καταδικάζει τις απειλές και αφήνει εκτεθειμένο τον άλαλο Κυριάκο

Η Ντόρα καταδικάζει τις απειλές και αφήνει εκτεθειμένο τον άλαλο Κυριάκο

Οι απειλές εναντίον βουλευτών που υποκινούνται μάλιστα από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας – όπως είχε αποκαλύψει το Documentonews.gr, για το επίσημο κόμμα παραμένουν ασχολίαστες. Η Ντόρα Μπακογιάννη όμως έκανε πάλι τη διαφορά.

Με δηλώσεις της, χθες στο ραδιόφωνο News 24/7, η κυρία Μπακογιάννη κατακεραύνωσε τις πρακτικές των απειλών εναντίον βουλευτών που έχουν δηλώσει ότι υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών. 

«Εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των ανθρώπων και κατά -θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη- της οποιασδήποτε προσπάθειας απειλητικών τηλεφωνημάτων προς βουλευτές, είναι απολύτως καταδικαστέες τέτοιες συμπεριφορές. Άλλο έκφραση της άποψης των πολιτών και άλλο απειλητικά τηλεφωνήματα, τα οποία βεβαίως είναι καταδικαστέα».

Η Ντόρα λοιπόν πήρε θέση και πολύ καλά έκανε. Ο Πρόεδρος του κόμματος φαίνεται για μια ακόμη φορά αδύναμος στα δημοκρατικά αντανακλαστικά. Μπορεί να το κουβεντιάζουν με τον Άδωνη και τον Βορίδη και να έχουν μπλέξει. Ποιος ξέρει!

Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν τιμά ένα ιστορικό κόμμα η σιωπή του Αρχηγού απέναντι σε απειλές που πλήττουν την ελευθερία των βουλευτών και άρα τη Δημοκρατία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter