Η Ντόρα το πήρε απόφαση: Η Συμφωνία των Πρεσπών υπερψηφίζεται

Η Ντόρα το πήρε απόφαση: Η Συμφωνία των Πρεσπών υπερψηφίζεται

Μπορεί η ψυχή της να είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ίσως να την ονειρευόταν κιόλας, αλλά η θέση της, της «απαγόρευε» να πει τι σκέφτεται!

Υπάρχουν ωστόσο οι δηλώσεις του παρελθόντος που δείχνουν πως η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη (όπως και ο ίδιος αλλά και ο πατέρας τους, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης) θα στήριζαν υπό άλλες συνθήκες (μακριά από ακροδεξιούς λαϊκισμούς) τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Έτσι λοιπόν, σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ το παραδέχθηκε: Ο Τσίπρας έχει τους 151 για τις Πρέσπες, είπε συγκεκριμένα.

Αλλά επειδή θα πρέπει να στηρίξει και το «σπίτι» της, έβαλε και τις συνήθεις φιοριτούρες:

«Ο κ. Τσίπρας έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών και έχει φέρει τον κ. Καμμένο σε απόγνωση», είπε συγκεκριμένα.

Τώρα το ότι όλα αυτά ήταν αναμενόμενα, όσον αφορά τη στάση του Πάνου Καμμένου, λίγη σημασία έχουν για να μπορέσει να κρύψει την παραδοχή με μικροκομματικές κορώνες.

Η κυρία Μπακογιάννη πάντως, χρόνια στο «πολιτικό κουρμπέτι», μετατόπισε το θέμα μιλώντας ή μάλλον φτιάχνοντας σενάρια για το μέλλον…

Αν θυμηθούμε πάντως το δικό της κόμμα (Δημοκρατική Συμμαχία) που έκανε κάποτε η κυρία Μπακογιάννη και το ότι συνυπάρχει με τον Αντώνη Σαμαρά που έριξε τον πατέρα της (και την είχε διαγράψει), οι πολιτικές μελλοντικές προβλέψεις, δεν είναι το φόρτε της! 

Σημείωση: Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε διαγραφεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Αντώνη Σαμαρά, τον Μάιο του 2010, καθώς ψήφισε υπέρ των μνημονίων, αντιτιθέμενη στην -τότε- κομματική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε ακόμα: Μπακογιάννη: Ναι στη σύνθετη ονομασία με τη λέξη «Μακεδονία» – Καυστικό σχόλιο προς στελέχη της ΝΔ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter