Η Ντόρα υπερασπίζεται το απόρρητο και προειδοποιεί… για φυλακίσεις (Video)

Η Ντόρα υπερασπίζεται το απόρρητο και προειδοποιεί… για φυλακίσεις (Video)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, φανερά ενοχλημένη και στριμωγμένη από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, διατρανώνει -για τα μάτια του κόσμου- ότι είναι και δική της επιθυμία το «να βγουν όλα στο φως» και να διαλευκανθεί το σκάνδαλο, αλλά επί του πρακτέου προσπαθεί να «κρυφτεί» πίσω από το αφήγημα της επίκλησης του «απορρήτου» των όσων προκύπτουν μέσα από την Εξεταστική Επιτροπή για τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Η ανάγκη για… περιφρούρηση του «απόρρητου», η οποία χαρακτηρίζεται ως «νομικά αστήρικτη και αντισυνταγματική» από καθηγητές Δημοσίου Δικαίου όπως ο κ. Ξενοφών Κοντιάδης, διανθίζεται πλέον και με τις αναφορές περί κινδύνων για όσους «σπάσουν» και μιλήσουν, ακόμη και φυλάκισης, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ η Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «υπάρχουν προβλήματα στο να βγούνε όλα», αναφερόμενη στην ανάγκη διατήρησης του «απορρήτου» στην εξεταστική από τους πρώην διοικητές της ΕΥΠ, διότι «αυτός ο οποίος θα τα πει, πάει για κακούργημα».

«Εκ των πραγμάτων πρέπει να κρατηθούν τα απόρρητα, γιατί αν παραβιαστεί, αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε δέκα χρόνια φυλακή. Και όπως καταλαβαίνετε, δεν βλέπω κανέναν να έχει διάθεση να πάει δέκα χρόνια φυλακή…», υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το 5:30 του βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter