Η Ντόρτμουντ μετατρέπει το γήπεδο της σε μονάδα αντιμετώπισης του κορονοϊού!

Η Ντόρτμουντ μετατρέπει το γήπεδο της σε μονάδα αντιμετώπισης του κορονοϊού!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε χθες (3/4) θα μετατρέψει την έδρα της, το περίφημο «Signal Iduna Park» των 80.000 θέσεων ως κέντρο θεραπείας για ασθενείς με κορονοϊό και μάλιστα ξεκινάει από σήμερα τις εργασίες για την μετατροπή του γηπέδου της σε μονάδα αντιμετώπισης της επιδημίας, με τη βοήθεια της Ένωσης Καθηγητών Νοσηλευτικής της Βεστφαλίας (KVWL).

Το γήπεδο –σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ – θα χρησιμοποιηθεί για να γίνεται έλεγχος σε ανθρώπους που εμφανίζουν συμπτώματα του κορονοϊού και όχι για αυτούς που έχουν ήδη διαγνωσθεί με τον COVID-19 και αντιμετωπίζουν την ασθένεια.

«Το Signal Iduna Park είναι ένα σημείο αναφοράς για όλη την πόλη. Χάρη στις υποδομές, το χώρο και τα τεχνικά μέσα που διαθέτει, είναι το ιδεατό μέρος για να βοηθήσουμε ενεργά τους ανθρώπους που είναι δυνητικά μολυσμένοι από τον ιό και παρουσιάζουν συμπτώματα», δήλωσαν μεταξύ άλλων οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Μπορουσια, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε και Κάρστεν Κράμερ.

«Σίγουρα, η ιδέα δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Αυτοί που έχουν πυρετό ή αναπνευστικά προβλήματα θα έρχονται στο στάδιο για εξέταση. Η πραγματικότητα είναι πως υπάρχουν ιδανικές συνθήκες εδώ. Κάθε ασθενής θα αξιολογείται από γιατρό, ο οποίος θα αποφασίζει εάν είναι φορέας του COVID-19 ή αν θα μπορεί να φεύγει για το σπίτι του», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της KVWL, Δρ. Ντιρκ Σπέλμαγιερ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter