Η ντροπιαστική επίθεση της Λίνας Κλείτου στην Έλενα Ακρίτα και ο χαρακτηρισμός «καταθλιπτική»

Η ντροπιαστική επίθεση της Λίνας Κλείτου στην Έλενα Ακρίτα και ο χαρακτηρισμός «καταθλιπτική»

Υπέρ της λογοκρισίας δηλώνει η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου που δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίηση της για την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα από τα «Νέα» μετά την περίπτωση λογοκρισίας που δέχτηκε, θεωρώντας παράλληλα πως το να είναι κάποιος καταθλιπτικός είναι κατηγορία.

Η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της για την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα πως «δεν θα λείψει από κανέναν. Ούτε καν από την Κουμουνδούρου. Τους αρκεί ο Πολάκης».

Σε απάντηση του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου «ποιος καλέ;» θέλοντας να μάθει σε ποιον απευθύνεται, εκείνη συνέχισε με το ντροπιαστικό σχόλιο «η καταθλιπτική» θεωρώντας προφανώς πως ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός αποτελεί κατηγορία και είναι κατακριτέος, στιγματίζοντας τους ανθρώπους που βασανίζονται καθημερινά από την σοβαρή αυτή ψυχική ασθένεια. 

Τότε σε νέα της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα έσπευσε να της εξηγήσει τι σημαίνει το να είσαι καταθλιπτικός σε αντίθεση και πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις σε αντίθεση με την ευκολία με την οποία η Λίνα Κλείτου χρησιμοποίησε τη λέξη αυτή. 

«Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται “κατάθλιψη” » έγραψε η Έλενα Ακρίτα. 

Τα πικρόχολα ωστόσο σχόλια της κατά τα άλλα ακομμάτιστης και ανεξάρτητης δημοσιογράφου, Λίνας Κλείτου δεν έρχονται τυχαία αφού το βιογραφικό της ίδιας αλλά και της οικογένειά της είναι πλούσιο ούσα κόρη του Νικόλαου Κλείτου, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του πατρός Μητσοτάκη, ενώ το 1993 μεταπήδησε στην Πολιτική Άνοιξη με τον Αντώνη Σαμαρά. Η κυρία Λίνα Κλείτου που τώρα, ως τηλεοπτική πολιτική παρουσιάστρια σε διάφορα περιφερειακά – περιθωριακά κανάλια, υποστηρίζει ακραιφνώς τον ανέμελο Κυριάκο, είχε επίσης ακολουθήσει την Ντόρα Μπακογιάννη στη Δημοκρατική Συμμαχία (2010-2012) και μάλιστα ήταν και υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Άξιος, λοιπόν, ο μισθός της κυρίας Κλείτου!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter