Η Θεσσαλονίκη «μίλησε»: Λίγοι και «μαντρωμένοι» στην ομιλία Μητσοτάκη (Photos & Video)

Η Θεσσαλονίκη «μίλησε»: Λίγοι και «μαντρωμένοι» στην ομιλία Μητσοτάκη (Photos & Video)

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και την τεράστια προετοιμασία, από τα στελέχη της ΝΔ, η εικόνα της κεντρικής συγκέντρωσης Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής, δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το «γαλάζιο» στρατόπεδο.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβαινε για δημοτικός σύμβουλος τότε θα λέγαμε πως «ναι» είχε πολύ κόσμο. Η διαφορά είναι πως ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα τηλεοπτικά πλάνα, που ήταν κυρίως κοντινά, αποδεικνύονται ιδιαιτέρως «κολακευτικά» και σίγουρα όχι ενδεικτικά του τι ακριβώς συνέβη.

Όμως, οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και το Twitter «δίκασε» για άλλη μία φορά τον πρόεδρο της ΝΔ. Οι λήψεις κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας εύλογες συγκρίσεις με τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα.

Δείτε επίσης: Τσίπρας: Ζητάμε τη δύναμη για να μη μπορέσει κανείς να ακυρώσει τα μέτρα ελάφρυνσης (Photos & Video)

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των «Μακεδονομάχων», το αποτέλεσμα, όπως διαπιστώνετε ιδίοις όμμασι είναι αποκαρδιωτικό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παράταξή του. 

Εν πολλοίς, εξηγεί τον λόγο για τον οποίο η κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Αθήνα, έγινε στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι ενώ την Πέμπτη, στη Φλώρινα, έγινε σε… ταράτσα με αφορμή τη βροχή.

Δείτε επίσης: Προεκλογική ομιλία του Μητσοτάκη σε… ταράτσα (Photos)

Όχι πως ο Σαμαράς τα πήγε πολύ καλύτερα βέβαια… Κάθε άλλο…

Δείτε επίσης: Ο Σαμαράς και η «αρχηγική» ομιλία σε μια μισοάδεια πλατεία (Photos)

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

Φωτογραφίες: Twitter

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter