Η οικογένεια του Avicii δημιουργεί ένα κέντρο ψυχικής υγείας στη μνήμη του

Η οικογένεια του Avicii δημιουργεί ένα κέντρο ψυχικής υγείας στη μνήμη του

Η οικογένεια του Avicii θα δημιουργήσει ίδρυμα ψυχικής υγείας στη μνήμη του εκλιπόντος DJ και μουσικού παραγωγού.

Ο Tim Bergling (Τιμ Μπέργκλινγκ), Σουηδός DJ της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, γνωστός με το επαγγελματικό του όνομα Avicii, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μουσκάτ, πρωτεύουσα του Ομάν, όπου διέμενε στις 20 Απριλίου 2018. Ο DJ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έπασχε από κατάθλιψη. Ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Ήταν 28 ετών.

Η οικογένειά του σκοπεύει τώρα να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του μέσω του ανθρωπιστικού έργου του Ιδρύματος Tim Bergling, το οποίο «θα επικεντρωθεί αρχικά στην υποστήριξη ατόμων και οργανώσεων που εργάζονται στον τομέα της ψυχικής υγείας και της πρόληψης αυτοκτονιών».

Το ίδρυμα θα δραστηριοποιηθεί επίσης στα πεδία της ελαχιστοποίησης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, της αναπτυξιακής βοήθειας και της προστασίας της φύσης και των απειλούμενων ειδών.

«Ο Τιμ ήθελε να κάνει τη διαφορά» τονίζεται σε ανακοίνωση της οικογένειάς του εκλιπόντος DJ .

«Η δημιουργία ενός ιδρύματος στο όνομά του είναι ο τρόπος μας να τιμήσουμε τη μνήμη του και να συνεχίσουμε να ενεργούμε στο πνεύμα του».

Εκατοντάδες θαυμαστές του Avicii παραβρέθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο σε επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά του, τη Στοκχόλμη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter