Η οικογένεια του κέντρου απεξάρτησης απαιτεί να μην έχει εξαρτήσεις

Όλοι απορούν γιατί η ΝΔ αλλάζει το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ με το πολλαπλώς επιτυχημένο στεγνό πρόγραμμα.

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων δεν έχει προκαλέσει ποτέ "θόρυβο" για την κακοδιαχείριση του από τα εκλεγμένα και άμισθα μέλη του Δ.Σ.

Είναι 37 χρόνια καθαρό όσα είναι και τα χρόνια της αυτοδιοίκητης λειτουργίας κάτι που αποτελεί και τον βασικό άξονα της θεραπείας των ατόμων . Γονείς εξαρτημένων παιδιών αλλά και νέοι άνθρωποι που πάλεψαν με την εξάρτηση τους εξηγούν τι σημαίνει για αυτούς το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και υποκλίνονται στο έργο του. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κάθε ένας από αυτούς συνεχίζει να προσφέρει εθελοντικά την βοήθεια τους παρόλο που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους. Όπως λένε χαρακτηριστικά στο Documento «ξέρουμε οτι η απεξάρτηση μας αφορά όλους».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.