Η ΟΚ! Anytime Markets απέσπασε Χρυσό Βραβείο στα Responsible Business Awards

Η ΟΚ! Anytime Markets απέσπασε Χρυσό Βραβείο στα Responsible Business Awards

Η ενέργεια_x000D_
της ΟΚ! Anytime Markets «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια Ομορφαίνουμε τις_x000D_
γειτονιές μας» απέσπασε Χρυσό Βραβείο στα φετινά Responsible Business Awards. 

Η καμπάνια social media που επικοινώνησε την ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης βραβεύτηκε στην κατηγορία “Ενεργοποίηση & Δέσμευση Ενδιαφερόμενων Μερών” για τα απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα που παρουσίασε.

Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που μεταμορφώνει σχολικά κτίρια στις γειτονιές της Αθήνας αποτελεί μία συνεργασία της ΟΚ! Anytime Markets με την καλλιτεχνική ομάδα Urban Act και μετρά 4 δημιουργικά χρόνια με 8 επιτυχημένες δράσεις. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Δήμων Αθηναίων, και τη συμμετοχή της Διεύθυνσης και των Συλλόγων Γονέων των σχολείων.

Μόνο το 2017, πραγματοποιήθηκαν τρεις δράσεις «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» σε ισάριθμα σχολεία της Αττικής. Σε αυτό το πλαίσιο, υιοθετήθηκε μια ανανεωμένη, ολιστική στρατηγική επικοινωνίας, που ενέπλεξε γνωστούς influencers (bloggers, vloggers) οι οποίοι έγιναν πρεσβευτές των ενεργειών και τις παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μέσα από τα δημοφιλή προσωπικά τους κανάλια στα social media (Facebook, Instagram, YouTube) διαδραματίζοντας καταλυτικό ρόλο στη μεγιστοποίηση της δημοσιότητας.

Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί, καθώς πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι – χρήστες των social media έγιναν κοινωνοί της πρωτοβουλίας και αλληλοεπέδρασαν με την εταιρεία και τους influencers. Συγκεκριμένα:

· το total Instagram reach ανήλθε στους 597.000,

· το total Facebook reach στους 565.200,

· ενώ οι προβολές στο YouTube ξεπέρασαν τις 150.000.

Η υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας της OΚ! Anytime Markets, Μαρία Αρτίκη δήλωσε: «Η διάκριση αποτελεί επιβράβευση και αναγνώριση του έργου μας στο πεδίο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στόχος μας είναι το πρόγραμμα που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση να συνεχιστεί και ομορφύνουμε ακόμη περισσότερα σχολικά κτίρια.»

Ακολουθήστε τα ΟK!Anytime Markets στο Facebook.

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter